Cameron Diaz: Λίγο πριν τα 40, δείχνει αρκετά… κουρασμένη!

Ένας από τους σέξι ”αγγέλους του Τσάρλι”, η star του Χόλιγουντ, Cameron Diaz, την περασμένη Τρίτη γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της και σαν να άρχισαν να φαίνονται τα χρόνια που περνάνε από πάνω της… Η Cameron, που αυτό το διάστημα εργάζεται πάρα πολύ σκληρά, λόγω της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ”What To Expect When You’re Expecting in Atlanta”, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, μόλις είχε προσγειωθεί στην Νέα Υόρκη. Και φαινόταν αρκετά… κουρασμένη!

Ντυμένη casual, παρόλα αυτά, η γνωστή ηθοποιός ήταν αρκετά ευδιάθετη και χαλαρή, μιας και τώρα θα καταφέρει για κάποιες ημέρες να ξεκουραστεί και να αφήσει για λίγο στην άκρη το εντατικό πρόγραμμά της.

Μάλιστα, όπως διαβάσαμε στην ”Daily Mail”, στη νέα αυτή ταινία, συμμετέχει και η τραγουδίστρια, μέχρι πρότινος κριτής του Βρετανικού X- Factor και καλή φίλη της Cameron, Cheryl Cole. H 28χρονη σταρ, πρόσφατα, δημιούργησε και προσωπική σελίδα στο twitter ενώ ανάμεσα στο πρώτα της tweets ήταν και αυτό με τις ευχές για τα γενέθλια της συνεργάτιδάς της.

Δες φωτογραφίες από την άφιξη της Diaz:

Read More

And More