Η Ελεονώρα Μελέτη ντύθηκε νυφούλα! Ποιον “παντρεύτηκε”;

Nαι, πολύ σωστά διάβασες! Η Ελεονώρα Μελέτη ντύθηκε νυφούλα, παντρεύτηκε, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με… Όχι, δεν θα στο αποκαλύψουμε ακόμα. Πρέπει πρώτα να μάθεις το story…

Αρχικά, λοιπόν, να σ’ ενημερώσουμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια δεν παντρεύτηκε στην πραγματικότητα, αλλά -όπως αποκάλυψε στη ραδιοφωνική της εκπομπή- παντρεύτηκε στον ύπνο της! Ναι, ναι, ναι! Η Ελεονώρα είδε στο όνειρό της ότι παντρεύτηκε τον…

…Πάνο Μουζουράκη!

Η Ελεονώρα το περασμένο Σάββατο πήγε στον γάμο της κολλητής της φίλης, Βιβής και όπως είπε, όταν είδε τον δίσκο με τα κουφέτα στην εκκλησία, πήρε πέντε από αυτά για να τα δοκιμάσει.

Έφαγα τα δύο, τα οποία μάλιστα είχαν και πολύ ξεχωριστή γεύση. Ήταν με λεμόνι, βανίλια και κάτι παρόμοιες γεύσεις, όχι όμως αυτό το κλασικό με την σοκολάτα και το αμύγδαλο. Αυτά πλέον είναι passé. Tα άλλα τρία τα έβαλα στην τσάντα μου...”, είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα και συνέχισε:

Ο γάμος έγινε το Σάββατο. Χθες το βράδυ, λοιπόν, λέω: Δεν τα βάζω κάτω από το μαξιλάρι μου να δω εάν ισχύει αυτό που λένε ότι, αν βάλεις κουφέτα από γάμο κάτω από το μαξιλάρι σου, θα δεις ποιον θα παντρευτείς; Όχι πως με νοιάζει ή με κόφτει. Αλλά έτσι ήθελα να δώ τι θα γίνει!”.

Το ‘πε λοιπόν, η Ελεονώρα και τα έβαλε κάτω από το μαξιλάρι της τα κουφέτα, ενώ λίγο πριν τα βάλει, ανέβασε και φωτογραφία στο twitter της με το σχόλιο: ”Απόψε θα κάνω ένα πείραμα: Τα αποτελέσματα θα τα ανακοινώσω αύριο στον Δρόμο, 8.98, 10-12”.

…Και λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα! Ποιον ή καλύτερα… ποιους παντρεύτηκε;

”Ο ένας ήταν ο κολλητός μου, ο Γιώργος. Το μελισσάκι μου. Άλλα στοιχεία δεν θα πω γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω. Ο δεύτερος, όμως είναι ο Πάνος Μουζουράκης! Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς έγινε και ήλθε στον ύπνο μου ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου. Όμως, την σύντροφό του, την Μαρία Σολωμού, την θεωρώ πολύ σούπερ και hot γυναίκα και μου αρέσει πάρα πολύ”.

Read More

And More