Γ. Λιάγκας: “Δέχθηκα μεγάλη μείωση μισθού!”

Για τη μείωση που έχει δεχθεί στο μισθό του και τις εκπομπές που κόβονται φέτος μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real FM.
Με αφορμή την κρίσιμη περίοδο που επικρατεί στην τηλεόραση και τις εκπομπές που δεν θα συνεχιστούν, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως, όταν σταματά μια εκπομπή, βρίσκονται άνεργοι δεκάδες άνθρωποι: “Το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να γελάμε και να χαιρόμαστε. Πίσω από κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο που κάποιοι το συμπαθούν και κάποιοι όχι, δουλεύουν πάρα πολλοί ρεπόρτερ, δημοσιογράφοι, τεχνικοί… πολύ κόσμος. Όταν κόβεται μια εκπομπή καθημερινή, να ξέρετε ότι θα μείνουν άνεργοι 50, 60 ή και 70 νοματαίοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τους υπερβολικούς μισθούς κάποιων προσώπων στην τηλεόρση δήλωσε: “Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίρνουν κανένα δεκαπεντάρι (χιλιάδες), άντε και εικοσάρι. Κι εγώ διαφωνώ με τους υπερβολικούς μισθούς, είναι σκανδαλώδες να υπάρχουν” και συμπλήρωσε: “Κι εγώ δέχθηκα μια μεγάλη μείωση! Ναι, το παραδέχομαι. Τι να πω, “όχι”; Αφού δέχθηκα”.

Read More

And More