Π. Ζήνα – Γ. Λύρας: Χαμογελούν ξανά και συνεχίζουν τις διακοπές τους!

Οι άσχημες στιγμές που έζησε η Πέγκυ Ζήνα κι ο Γιώργος Λύρας τον περασμένο μήνα, λόγω του προβλήματος υγείας του δεύτερου, ανήκουν πια στο παρελθόν και το ζευγάρι χαμογελάει ξανά. Οι δυο τους διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, μιας και μέσα στις επόμενες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια μπαίνει στον 9ο μήνα κύησης και μέσα στον Οκτώβριο οι δυο τους θα κρατούν στα χέρια τους την κορούλα τους.

Μάλιστα, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”ΟΚ!”, νονός της μικρής θα είναι πιθανότατα ο Ηλίας Ψινάκης και θα της δοθεί το όνομα ”Ηλέκτρα”. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Πέγκυ και τον Γιώργο το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην Παλαιά Επίδαυρο, όπου βρέθηκαν με το σκάφος τους για να απολαύσουν τα μπανάκια τους.

”Η αλήθεια είναι ότι και τις τρεις μέρες που βρίσκονται στην Παλαιά Επίδαυρο απέφυγαν τις δημόσιες εμφανίσεις. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας προτιμούν να τις περνούν στο σκάφος. Γνωρίζοντας και οι δύο πόσο καλή άσκηση είναι η κολύμβηση, κολυμπούν καθημερινά τουλάχιστον για μισή ώρα. Είναι πολύ δεμένοι και προσέχουν συνέχεια ο ένας τον άλλο”, δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More