“Αποθεώθηκε” ο Ηλίας Ψινάκης στο Ηρώδειο!

Στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηνών πήγε στη φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε για τα παιδιά της ένωσης “Μαζί για το παιδί” και τις οποίας τα έσοδα δόθηκαν εξ’ ολοκλήρου γι’ αυτόν το σκοπό.
Το “παρών” στη συναυλία έδωσαν πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz και όχι μόνο, ανάμεσά τους ήταν ο Θάνος Μικρούτσικος, η Μαίρη Λίντα και η Άντα Παπανδρέου. Στη συναυλία βρέθηκε και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, ο οποίος όμως αποδοκιμάστηκε από τον απλό κόσμο που πήγε στο Ηρώδειο.

Ωστόσο, μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτή του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος μόλις έφθασε στο χώρο της συναυλίας αποθεώθηκε από το κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, μόλις εμφανίστηκε ο γνωστός μάνατζερ, όλοι άρχισαν να τον χειροκροτούν, στέλνοντας του θετικά μηνύματα. Εκείνος, πάντως, αφού τους ανταπέδωσε τη ζεστή υποδοχή, με ένα θερμό χαμόγελο κινήθηκε προς το θέση του και απόλαυσε τη συναυλία.

Σήμερα μάλιστα έγραψε στο twitter του: “Μεγάλη ανάσα η συναυλία του Ξαρχάκου στο Ηρώδειο…”

Στη συναυλία ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος διηύθυνε την 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, με έργα των: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου, σε ποίηση των: Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα (σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Καζαντζάκη) κά. Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Έλλη Πασπαλά, η Mάρθα Φριντζήλα και η Ηρώ Σαΐα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και πολλόι βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν αυτήν τη μαγική βραδιά και να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό σκοπό.

Δες φωτογραφίες:


Από τη συναυλία στο Ηρώδειο


Σταύρος Ξαρχάκος και Θάνος Μικρούτσικος


Η γυναίκα του Πρωθυπουργού Άντα Παπανδρέου


Χρήστος Θηβαίος, Θάνος Μικρούτσικος, Μαρία Παπαγιάννη, Μάνος Τριανταφυλλίδης και Κωνσταντίνα Μικρούτσικου

Read More

And More