Ο άντρας της Salma Hayek μίλησε για το εξώγαμό του με την Linda Evangelista!

Τη σιωπή του “έσπασε” ο σύζυγός της Salma Hayek και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το εξώγαμο παιδί του με το διάσημο μοντέλο Linda Evangelista. O δισεκατομμυριούχος Fracois-Henri Pinault μίλησε για πρώτη φορά για τον 4χρονο γιο του.
Σαν “βόμβα” είχε σκάσει το καλοκαίρι η είδηση πως ο άντρας της Salma Hayek είναι ο πατέρας του μικρού Augustin, γιου του supermodel Linda Evangelista. Εκείνος δεν είχε κάνει κάποια δημόσια δήλωση, αφήνοντας τις φήμες να οργιάζουν. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες φαίνεται πως μίλησε στο περιοδικό “Elle” και εξομολογήθηκε πως το 4χρονο αγοράκι είναι γιος του και αποτελεί μέλος της οικογένειάς του.

Μάλιστα, ανέφερε πως είχε εξ’ αρχής “αναγνωρίσει”το παιδί και αποκάλυψε ότι η 3χρονη κόρη του Valentina τον βλέπει ως τον μεγάλο της αδελφό. “Σε κάθε περίπτωση ο μικρός συμμετέχι στην οικογενειακή μας ζωή, είτε βρισκόμαστε στη Γαλλία, είτε στις ΗΠΑ”,ανέφερε χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή, όμως ο Γάλλος επιχειρηματίας πρέπει να αντιμετωπίσει και τις απαιτήσεις της μητέρα του μικρού που έχει κινηθεί νομικά εναντίον του, επειδή δεν έχει συνεισφέρει οικονομικά στα έξοδα του παιδιού. Ο Pinault κατηγορείται από τo δικηγόρο της Linda Evagelista, ότι ενώ έχει ξοδέψει μια περιουσία για την κόρη του Valentina, δεν έχει δώσει τιποτα για τον γιο του.

Read More

And More