Οι δύσκολες στιγμές της J. Aniston! Δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας της

Κάτι δυσάρεστο περίμενε την Jennifer Aniston το Σαββατοκύριακο. Η 75χρονη μητέρα της Nancy Dow, που στα νιάτα της υπήρξε μοντέλο, νοσηλεύεται πολύ σοβαρά σε ιατρικό κέντρο στο Λος Άντζελες, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Mαζί με την Jennifer είναι πάντα και ο σύντροφός της Justin Theroux, αλλά σύμφωνα με τις πηγές της Daily Mail, την περιμένει έξω από το νοσοκομείο.

Τον τελευταίο καιρό, υπήρχαν σοβαρές ανησυχίες για την μητέρα της, που όπως όλα δείχνουν δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Η Jennifer φανερά αναστατωμένη και δίχως να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της έτρεξε αμέσως στο νοσοκομείο.

Γείτονες της Nancy Dow κάνουν λόγο για μία πολύ καλή καλή και ωραία κυρία, που δεν κάνει γνωστή τη ζωή της στους τριγύρω… Γι’αυτό και οι ίδιες πηγές δεν ήξεραν τίποτα για την υγεία της.

Η Jennifer και η μητέρα της είχαν αποξενωθεί τουλάχιστον για μία δεκαετία, όταν η δεύτερη είχε δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη και μιλούσε για τη μεταξύ τους σχέση το 1996. Μετά ακολούθησε ένα τηλεφώνημα από την ηθοποιό προς τη μητέρα της και της είπε πως δεν πρόκειται να τη συγχωρήσει ποτέ!

Στη συνέχεια η Nancy έγραψε ένα βιβλίο που είχε τίτλο “Από τη μητέρα και την κόρη, στους φίλους: Απομνημονεύματα”, και μιλούσε για τα προβλήματά τους, απαλάσσοντας τον εαυτό της από όλες τις ευθύνες.

Μετά από αυτήν την κίνησή της, η Jennifer το 2001 δήλωσε πως αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι της νόσου της ζωής της ήταν… η μητέρα της! Από τότε διακόπηκε οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ του, με αποτέλεσμα, η Jennifer να μην την καλέσει ούτε στο γάμο της με τον Brad Pitt, τον οποίο η μητέρα της περιέγραφε ως βασανιστική απόφαση!

Ωστόσο, το 2009 φαίνεται πως είχε έρθει η συμφιλίωση μάνας και κόρης, με την Jennifer να αναφέρει σε συνέντευξή της ότι όλα είναι καλά και πως οι δυο τους μίλησαν και τα βρήκαν.

Read More

And More