Μ. Λαιμού Πατίτσα: ”Δεν κάναμε τίποτα άσχημο, έχουμε ενισχύσει το Αβέρωφ”!

”Δεν κάναμε τίποτα άσχημο. Ίσα – ίσα, εμείς βοηθάμε πάρα πολύ φτωχό κόσμο, έχουμε ενισχύσει οικονομικά και το μουσείο Γεώργιος Αβέρωφ, και άλλωστε πριν από δύο χρόνια ξανακάναμε εκεί αυτή τη γιορτή και χορέψαμε κανονικά”, δηλώνει η μητέρα του Λέοντα Πατίτσα στην Espresso.

Η κυρία Μαριγώ – Λεμού Πατίτσα δεν αισθάνεται καθόλου άσχημα για το γλέντι που πραγματοποίησε η οικογένειά της στα πλαίσια των ΠΟΣΕΙΔΟΝΙΩΝ και της κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι πρόπερσι που ξαναχρησιμοποίησαν το Αβέρωφ για την γιορτή τους, δεν ενοχλήθηκε κανείς. ”Και πρόπερσι ξανακάναμε την ίδια γιορτή εκεί. Τότε όμως δεν είχε πει κανείς τίποτα. Χορέψαμε κανονικότατα”, ομολογεί η κυρία Πατίτσα.

Θεωρεί πως όσοι τους κρίνουν γι’αυτή τους τη πράξη, δεν μπορούν να εκτιμήσουν τις καταστάσεις. ”Παίρνουν το τόσο δα και το διογκώνουν, το μεγαλοποιούν. Δεν έχω να απαντήσω κάτι στα πικρόχολα αυτά σχόλια. Δυστυχώς, είναι μερικοί άνθρωποι που δεν μπορούν να εκτιμήσουν καταστάσεις”, τονίζει η πεθερά της Μαριέττας Χρουσαλά.

Και συνεχίζει: ”Πρέπει να σκεφτούν κάποιοι ότι αυτή η οικογένεια έχει ίδρυμα και προσφέρει έργο. Όμως στη ζωή υπάρχουν ζηλιάρηδες και κακεντρεχείς’.

Δες το βίντεο:

Read More

And More