Στα βήματα της Νταϊάνα η Catherine! Ξεκινήσε το δικό της φιλανθρωπικό έργο

Το παράδειγμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα ακολουθεί η Δούκισσα του Cambridge, η οποία έχει ξεκινήσει το φιλανθρωπικό της έργο. Η Catherine έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για να μάθει τα πάντα για τις φιλανθρωπίες του παλατιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Δούκισσα Catherine ακολουθεί τα βήματα της Lady D και έχει κάνει αρκετές μυστικές επισκέψεις σε άστεγους και άπορους που χρειάζονται τη συμπαράσταση και τη βοήθειά της. Χωρίς επισημότητες και φωτογράφους, η νεαρή Catherine προσπαθεί να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί, όπως ακριβώς έκανε και η μητέρα του πρίγκιπα William.

H Νταϊάνα, μάλιστα, πολλές φορές είχε επισκεφθεί καταυλισμούς αστέγων, έχοντας μαζί της τον μεγάλο της γιο. Αυτή είναι ίσως και η βασικότερη αιτία που τον ενθάρρυνε στο να αναλάβει αρχηγός του φιλανθρωπικού “Centrepoint”.
Τόσο ο William, όσο και η Catherine έχουν ξεκινήσει το φιλανθρωπικό τους έργο, αλλά προτιμούν να έχουν διαφορετικές δραστηριότητες. Έτσι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παλατιού, αναφέρθηκε ότι η Catherine “θα μάθει μέσα στους επόμενους μήνες τα πάντα για το φιλανθρωπικό έργο της βασιλικής οικογένειας, ώστε να μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις”.

Read More

And More