Κ. Δανδουλάκη: Τα χρυσά χρήματα της τηλεόρασης τα έχανα με χρυσό τρόπο στο θέατρο!

Η ταλαντούχα ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για το πόσο πολύ έχει δουλέψει στην ζωή της, για το αν την φοβίζει ο χρόνος που περνάει, αν της λείπει ένας σύντροφος, αλλά και πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός!
Η Κάτια είπε ότι μπορεί να έπαιζε στο σίριαλ και στο θέατρο δουλεύοντας 24 ώρες το 24ωρο, όμως έχανε λεφτά: “Δεν οφείλει κάθε άνθρωπος να γνωρίζει πως αυτή η γυναίκα που έβγαλε πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση έχασε πάρα πολλά και χρεώθηκε στο θέατρο. Αυτά τα χρυσά χρήματα που έπαιρνα από την τηλεόραση τα έχανα με έναν πολύ χρυσό τρόπο επίσης στο θέατρο. Αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Κι ας μην έχω καταφέρει να έχω καμία ιδιοκτησία στη ζωή μου, κι ας μην έχω ούτε ένα σπίτι δικό μου μετά από 40 χρόνια στη δουλειά. Άλλωστε σιχαίνομαι την ιδιοκτησία όσον αφορά τα σπίτια και τους ανθρώπους.”
Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν την φοβίζει καθόλου ο χρόνος: “Ειδικά από τότε που έχασα τους ανθρώπους μου έπαψε να με αφορά. Το μόνο που δεν θέλω είναι την ασθένεια. Να μην γίνω βάρος στους άλλους, στους φίλους μου ή στα ξαδέλφια μου, που είναι και οι μοναδικοί συγγενείς που έχω αυτή την στιγμή. Αν μου έλεγες “πεθαίνεις αύριο”, δεν θα με ενοχλούσε, δεν θα φοβόμουν καθόλου. Έχω ζήσει μια τόσο μεγάλη ζωή και με τόση αγάπη, που νιώθω πλήρης.”

Η ίδια δήλωσε ότι δεν της λείπει ένας σύντροφος: “Όχι γιατί είχα ένα σύντροφο που με κάλυπτε σε όλα τα επίπεδα. Το χόρτασα και δεν θα ήθελα να ταλαιπωρώ έναν άνθρωπο συγκρίνοντάς τον με έναν άνθρωπο που έζησα το απόλυτο. Αλλά από την άλλη επειδή η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου τα φέρει, δεν μπορώ αν αποκλείσω κάτι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε “ποτέ δεν θα έκανα εκείνο ή το άλλο”. Με αγριεύουν οι απόλυτοι άνθρωποι.”
Τέλος μίλησε για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός: “Εκεί με πήγαινε η ψυχή μου, το ένστικτό μου. Θυμάμαι τον θείο μου που ήταν στρατιωτικός και μου έλεγε “αν βγεις στο θέατρο, θα αλλάξεις επίθετο”. Του απάντησα “δεν θα αλλάξω το όνομά μου, γιατί κάποια στιγμή θα με σέβεσαι και θα σε κάνω περήφανο.”

Read More

And More