Ν. Ράλλη στο “Μίλα”: “Δεν μπορώ τους τσιγκούνηδες άντρες!”

Στην παρέα της Τατιάνας και την εκπομπή “Μίλα” βρέθηκε σήμερα η Νικολέτα Ράλλη και μίλησε για την πρεμιέρα της εκπομπής της, τους άντρες, το φλερτ και τον έρωτα.
Η Νικολέτα ανέφερε αρχικά ότι είχε πολύ άγχος στην πρεμιέρα της εκπομπής “Made in star” που παρουσιάζει, αποκάλυψε πως ξέρει να οδηγεί τρακτέρ, όπως την είδαμε να κάνει στο τρέιλερ και δήλωσε πως αυτήν την περίοδο είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της και δεν έχει σύντροφο.
“Είχα πολύ άγχος στη χθεσινή πρεμιέρα και χαίρομαι που δεν το κατάλαβαν πολλοί”, είπε και συνέχισε: “Στο τρέιλερ της εκπομπής περάσαμε πολύ όμορφα. Το τρακτέρ που οδήγησα είναι της οικογένειάς μου. Ο μπαμπάς μου ασχολείται τώρα με κάποιες γεωργικές εργασίες και έχω καλή επαφή με τους αγρότες…”
Στην ερώτηση αν έχει σχέση η νεαρή παρουσιάστρια απάντησε το εξής: “Είμαι μόνη μου αρκετό καιρό. Είμαι της γνώμης ότι θα περιμένω μέχρι να βρω το καλύτερο. Τώρα που η δουλειά μου καταναλώνει δημιουργικά τον περισσότερο χρόνο μου, πιστεύω ότι ακόμη κι αν ήμουν με κάποιον σε αυτήν την περίοδο της ζωής μου, θα τον ξεχνούσα”.
Παράλληλα, η Νικολέτα αποκάλυψε πως δεν έχει δεχθεί απόρριψη από άντρα, τονίζοντας ότι δύσκολα την πλησιάζουν για να την φλερτάρουν. “Δύσκολα ένας άντρας θα έρθει να με φλερτάρει. Εγώ στον άντρα ψάχνω απλά πράγματα. Τον άντρα τον θέλω αρσενικό… Ο πατέρας μου μου έχει πει να προσέξω ένας άντρας να μην είναι γυναικάς, ζηλιάρης και τσιγκούνης. Δεν μπορώ τους τσιγκούνηδες άντρες”.
Τέλος, για τους τηλεοπτικούς ρόλους που έχει υποδυθεί, ανέφερε ότι αυτό που δεν της αρέσει είναι να φιλήσει στο στόμα τον συμπρωταγωνιστή της. “Δεν μου αρέσει να δίνω φιλιά για τις ανάγκες ενός ρόλου. Το φιλί το θεωρώ κάτι ξεχωριστώ. Παρόλα αυτά δεν κράτησα αυτό που είπα. Έχω φιλήσει τον Μέμο Μπεγνή στο στόμα για τα γυρίσματα της σειράς “Ελεύθερος και ωραίος”. Όταν έφυγα από το γύρισμα είχα μια ταραχή. Ένιωσα ντροπή”, δήλωσε.

Read More

And More