Ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο άντρας της φωτογραφίας;

Η Παναγία των Παρισίων”, μια υπερπαραγωγή για μικρούς και μεγάλους, σε θεατρική διασκευή της αλησμόνητης Τζένης Καρέζη, προσαρμοσμένο σε μιούζικαλ από τον ταλαντούχο Χάρη Βορκά, αναμένεται να αποτελέσει το θεατρικό γεγονός του φετινού χειμώνα στην Αθήνα.

Μια πλειάδα καταξιωμένων ταλαντούχων ηθοποιών και χορευτών πλαισιώνουν τον Κωνσταντίνο Καζάκο (Κουασιμόδος) και την Μαρία Κορινθίου (Εσμεράλντα) που η ερμηνεία τους θα σηματοδοτήσει την καριέρα τους.

Απίστευτο κι όμως αληθινό το αποτέλεσμα του μακιγιάζ! Όπως κατάλαβες ο άντρας της φωτογραφίας, δεν είναι άλλος από τον Κουασιμόδο – Κωνσταντίνο Καζάκο!

O Kωνσταντίνος θα αποδείξει για άλλη μια φορά πως, το ταλέντο είναι κληρονομικό χάρισμα. Δίνει τον καλύτερο εαυτό του και αποδεικνύεται αντάξιος του μεγάλου Κώστα Καζάκου, που είχε ερμηνεύσει τον αντίστοιχο ρόλο το καλοκαίρι του 1979. Η Μαρία Κορινθίου από τη μεριά της, αποτελεί την επιβεβαίωση ότι η ομορφιά μπορεί να συνοδεύεται και με σπάνιες δεξιότητες και ταλέντα.

Η Μαρία μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο TLIFE, ανέφερε χαρακτηριστικά για τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο θεατρικό έργο:

”Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με αυτή την παράσταση κι αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που με επέλεξαν γι’ αυτόν το ρόλο. Πέρα από το ότι είναι πολύ απαιτητικός, είναι και κεντρικός, και τώρα μιλάμε για Βίκτορ Ουγκώ κι ένα βιβλίο του 1830 που είναι ”ύμνος”. Εντωμεταξύ, αισθάνομαι και μεγαλύτερο δέος και ευθύνη, διότι η θεατρική μεταφορά και μετάφραση είναι της Τζένης Καρέζη. Εκείνη ήταν που το 1979 είχε ανεβάσει το ίδιο έργο με τον Κώστα Καζάκο στο ρόλο του Κουασιμόδου. Οπότε σ’ αυτό που έχω κληθεί να κάνω, θέλω να ανταπεξέλθω σωστά 10 φορές περισσότερο!”

Δες νέες φωτογραφίες από τις πρόβες της παράστασης!

Read More

And More