Ι. Μαρινάκης: Θεωρώ πως το μονόπετρο είναι το λιγότερο που μπορείς να δώσεις σε μία σχέση!

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης, που αυτό το διάτημα παρουσιάζει την εκπομπή ”Μυστικοί πράκτορες” μαζί με την Ντίνα Νικολάου, συμμετέχει στο θεατρικό έργο ”Θα σε κάνω βασίλισσα” και πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ”Μίλα’‘, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”NITRO” και σε συνέντευξη που έδωσε σ’ αυτό μίλησε για τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, την κρίση που βιώνει η Ελλάδα και το ”Just the two of us”.

Επιπλέον, ο Ιωσήφ, που όταν τελείωσε τη δραματική σχολή, πήγε σε σχολή μαγειρικής -την οποία παράτησε τρεις μήνες πριν πάρει το πτυχίο, γιατί του προέκυψε το καθημερινό σίριαλ ”Απαγορευμένη αγάπη” και δεν προλάβαινε- ανέφερε σχετικά με ένα όνειρό του που θα ήθελε να δει να υλοποιείται:

”Νομίζω ότι ζούμε σε μια εποχή που δεν σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα. Το μόνο που θέλω είναι να γυρνάω στο σπίτι μου, να έχω τη σύντροφό μου, τους φίλους μου, να χαμογελάω, να έχω την υγεία μου. Απλά πράγματα, που όμως είναι δύσκολα. Δεν θέλω να νιώθω μιζέρια”.

Σαν Κρητικός που είναι, θα χτυπήσει και το χέρι στο τραπέζι
”Αυτοί που σου ανοίγονται εύκολα και σου δείχνουν εμπιστοσύνη καμιά φορά, όταν πληγωθούν γίνονται σκληροί. Ναι, στην ανάγκη θα χτυπήσω και το χέρι στο τραπέζι. Είμαι γλυκός και καλόβολος, αλλά όλα έχουν ένα όριο.”

Σχετικά με το ”Just the two of us”
”Σε καμία περίπτωση δεν θα ήμουν θετικός – κι από κει μου έγινε πρόταση κάποια στιγμή και είπα όχι. Αυτά δεν με ενδιαφέρουν, γιατί δεν θέλω να δείξω ούτε αν κάνω για τραγουδιστής ούτε αν κάνω για χορευτής. Ηθοποιός είμαι.”

Μονόπετρο και οικογένεια…
”Θεωρώ πως το μονόπετρο είναι το λιγότερο από όσα μπορείς να δώσεις σε μία σχέση. Αν για παράδειγμα δωρίσεις στην κοπέλα σου μια ωραία κορδέλα στην οποία κρέμεται ένα κλειδί σπιτιού που βρήκες για εκείνη, νομίζω ότι είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα… Σκέφτομαι την οικογένεια, αλλά θεωρώ πως όλα πρέπει να έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Όταν νιώθεις έτοιμος… Και τώρα αισθάνομαι ότι θέλω να γίνω πατέρας, αλλά είναι πολλά πράγματα που με προβληματίζουν σε αυτόν τον τόπο. Με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τώρα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά το πώς θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο.”

Διάβασε περισσότερα στο Nitro που κυκλοφορεί!

Read More

And More