Z. Mακρυπούλια, Ν. Μπουλέ και άλλες διάσημες παρουσίες στα εγκαίνια της Nespresso Boutique!

Το βράδυ του Σαββάτου, πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται από τις 8, στην νέα Nespresso Boutique, που βρίσκεται στην Κηφισιά. Ύστερα από το Κολωνάκι και το Νέο Ψυχικό, η παραπάνω περιοχή των βορείων προαστίων είναι μία ακόμα που αποκτά Nespresso Boutique.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία λοιπόν, ο κόσμος μπορούσε να απολαύσει ένα espresso – martini, άφθονες λιχουδιές από τους καταξιωμένους σεφ -ανάμεσά τους και ο Χριστόφορος Πεσκιάς– καθώς και καλό κρασί.

Η παρουσιάση της βραδιάς ήταν γυναικεία υπόθεση, μιας και η Ζέτα Μακρυπούλια, λαμπερή όπως πάντα, μας μίλησε για τον νέο αυτό χώρο. Επίσης, σε ειδική σκηνή που είχε στηθεί έξω από το νέο αυτό κατάστημα, μπορούσαμε να απολαύσουμε μοναδικές λάτιν χορογραφίες από επαγγελματίες χορευτές, καθώς και να ακούσουμε μουσική, από γνωστό γκρουπ βιολιστριών.

Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων βρέθηκαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Μάνος Μαγιάτης, η Νάντια Μπουλέ -που μάλιστα είχε και τα γενέθλιά της- ο Σάββας Πούμπουρας, ο Παύλος Σταματόπουλος.

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Read More

And More