Α. Παλαιολόγου: “Με τον Βαγγέλη ήμασταν φίλοι 22 χρόνια, πριν αποφασίσουμε να παντρευτούμε!”

Για το μέλλοντα σύζυγό της Βαγγέλη Μητρογιάννη, τις προετοιμασίες του γάμου και τον κουμπάρο της Γιώργο Μαζωνάκη μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός λίγες μέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της.
“Με τον Βαγγέλη ήμασταν φίλοι 22 χρόνια. Ως έφηβη ερχόμουν με φίλες και διασκέδαζα συχνά στο μαγαζί του στο Λουτράκι και ήταν πάντα πολύ καλός μαζί μας. Ήταν κύριος και μας πρόσεχε πολύ”, είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ξεκαθαρίζοντας ότι όσο ήταν φίλοι με τον αγαπημένο της, δεν υπήρχε ούτε ως υποψία το ερωτικό στοιχείο.

“Μας φαίνεται περίεργο τώρα που είμαστε μαζί. Έχουμε να θυμόμαστε πολλά γεγονότα από τα παλιά. Είναι σαν να έχουμε μοιραστεί μια ζωή, χωρίς να την έχουμε μοιραστεί ακριβώς”, είπε.
Για την πρόταση γάμου, ανέφερε το εξής: “Η πρόταση έγινε με τον κλασσικό τρόπο. Το συζητούσαμε εδώ και καιρό. Δεν ήρθε ξαφνικά. Ήταν το επόμενο βήμα μιας σχέσεις 2,5 χρόνων… Από τη στιγμή που αυτή η σχέση είχα καταλάβει ότι ήταν κάτι σημαντικό, ήταν αυτονόητο. Ήταν το επόμενο βήμα. Δεν με σταμάτησε το ότι είχα κάνει ήδη ένα γάμο” και πρόσθεσε: “Αυτό που μου αρέσει στον Βαγγέλη είναι η απλότητα του και η εντιμότητά του. Είναι μια μεγάλη αγκαλιά για εμένα, ένα λιμάνι”.

Στην ερώτηση αν της λείπει ένα παιδί από τη ζωή της, η Αλεξανδρα Παλαιολόγου δήλωσε: “Δεν μου λείπει ένα παιδί. Αν έρθει με πολύ μεγάλη χαρά. Αλλά δεν με τρελαίνει, νιώθω ότι δεν μου λείπει κάτι”.
Όσον αφορά στο αν θα βάλει νυφικό στο γάμο, αποκάλυψε πως λόγω ηλικίας, δεν ήθελε να φορέσει ένα κλασσικό νυφικό με λευκό τούλι, αλλά έχει επιλέξει ένα φόρεμα των Deux Hommes.
Τέλος, για τον κουμπάρο της Γιώργο Μαζωνάκη, ανέφερε ότι είναι πολλά χρόνια φίλος του συντρόφου της Βαγγέλη. “Ο Γιώργος ήταν από την πρώτη στιγμή υποψήφιος για κουμπάρος. Από την πρώτη στιγμή, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές στάθηκε στο πλευρό μας”.

Read More

And More