Τ. Καλημέρης: Τι είπε για το πρόβλημα υγείας του, και την αμηχανία της Μενεγάκη

Ο Τζώνυ Καλημέρης μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, για την αμηχανία της Ελένης Μενεγάκη αλλά και για το τι θα κάνει φέτος η Ευγενία Μανωλίδου!
Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που το ξεπέρασε και είναι πλέον καλά, είπε: “Δεν πέρασα κάτι το οποίο απείλησε την ζωή μου. Έχω φίλους γνωστούς από την δουλειά, που τους σφράγισε περίεργα μια τέτοια ιστορία. Η θεραπεία ήταν δύσκολη. Πήγα στην Αμερική και κάθισα πολύ καιρό. Το είδος του λεμφώματος που είχα, όμως, δεν έκανε μετάσταση. Περισσότερο σαν διακοπές αντιμετώπισα αυτό το διάστημα στη Νέα Υόρκη, παρά σαν αρρώστια.”
Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: “Η Ελένη νομίζω, γυρίζει σελίδα. Προφανώς υπάρχει μια αμηχανία, γιατί αν έχεις κάνει 15 χρόνια πρωινή τηλεόραση και ξαφνικά σε βάζουν το μεσημέρι, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Το DNA σου είναι πρωινό. Η Ελένη είναι ίσως η αρτιότερη επαγγελματίας που ξέρω και η εξυπνότερη επαγγελματίας της τηλεόρασης. Σίγουρα θα προσαρμοστεί.”
Τέλος μίλησε για την Ευγενία Μανωλίδου που απέχει φέτος από την τηλεόραση: “Διάβασα ότι μάλλον θα συγγενέψει με την Πέπη Τσεμελή. Για την σοβαρότητα της Ευγενίας και αυτό το οποίο προβάλλει, μου φάνηκε πολύ αστείο. Πολλοί έμειναν εκτός τηλεόρασης, λόγω κρίσης. Θα μιλάμε πλέον για διασημοάνεργους. Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν σταρ δεν μπορούν να απορροφηθούν, γιατί δεν μπορεί να τους πληρώσει το μέσο.”

Read More

And More