Ν. Ράλλη: Τι σημαίνει αντίπαλος; Θα ανεβούμε σε κανένα ρινγκ με την Ε. Μενεγάκη να παλέψουμε;

Η Νικολέττα Ράλλη, η γνωστή ηθοποιός, Β’ Μις Ελλάς 2005 και παρουσιάστρια της εκπομπής ”Made in Star”, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”ΕΓΩ!” και σε συνέντευξη που έδωσε εκεί μίλησε για την τηλεόραση, την αμοιβή της και τους άντρες.

Έχει μια άνεση στην τηλεοπτική της παρουσία -ακόμα και την πρώτη ημέρα της εκπομπής. Είναι πολύ χαλαρή, σαν να μη νιώθει ότι έχει μεγάλη ευθύνη…
”Την πρώτη ημέρα, η καρδιά μου πήγαινε πάνω κάτω, τα χείλη μου έτρεμαν. Αλλά όλοι μου είπαν ότι ήμουν άνετη. Είμαι άραγε τόσο καλή, ώστε να το καλύπτω; Έχετε δίκιο τώρα που το λέτε. Κατ’αρχάς δουλεύω πολλές ώρες την ημέρα. Πέρυσι, στο MAD, το ωράριο μου ήταν τελείως διαφορετικό, δεν δούλευα σε τέτοιους ρυθμούς. Είμαι ένα παιδάκι λίγο καλομαθημένο ως προς αυτό – δεν δούλευα πέντε ημέρες την εβδομάδα επί τόσες ώρες. Και έρχομαι σε μία δουλειά που εκτίθεμαι περισσότερο και αυτό δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Δεν έχω βγει καθόλου από το σπίτι μου. Φαντάζεστε να πάω στο σούπερ μάρκετ και να με κοιτάζουν όλοι;”

Παρέλαβε μια ζώνη που “έχτισε” με επιτυχία η Χριστίνα Λαμπίρη…
”Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στην συνέχεια, αλλά η εκπομπή μας μέχρι στιγμής δεν έχει σχέση με το “Super Star” είναι κάτι διαφορετικό. Όταν αλλάζουν άτομα,αλλάζει, πιστεύω και η εκπομπή. Ακόμη και να μην άλλαζε ο τίτλος, το ίδιο θα συνέβαινε. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν: “Τι σχέση θα έχει η εκπομπή που θα κάνω με την εκπομπή που υπήρχε;” Και μου είπαν: “Καμία, θέλουμε να είναι κάτι διαφορετικό, αν και το προηγούμενο ήταν επιτυχημένο… Ήταν μοναδική η Χριστίνα Λαμπίρη σε αυτό που έκανε. Δεν βαδίζω στα βήματα της.”

Πόσο ξαφνικά της έγινε η πρόταση για την τηλεόραση…
”Μέσα σε 10 λεπτά έπρεπε να απαντήσω! Δεν πρόλαβα να πω τίποτε. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά σε αυτές τις δουλειές. Δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα εργάζομαι τζάμπα. Και δεν μου αρέσει όταν ακούω για κοπέλες που, προκειμένου να βγούν στην τηλεόραση, θυσιάζουν την αμοιβή τους, απλώς και μόνο για να φανούν.”

Υπάρχουν, όμως, τηλεοπτικά πρόσωπα υπερκτιμημένα και υπεραμειβόμενα
”Δεν έχω ιδέα , αλήθεια, για τις αμοιβές αυτές. Τα έχω ακούσει , αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν. Κάθε άνθρωπος έχει την αξία του, δεν θα “τιμολογήσω” αυτή τη στιγμή κανέναν. Στην περίοδο όμως που ζούμε, θα προτιμούσα να έχει όλος ο κόσμος δουλειά κι ας παίρνω λιγότερα. Μη φανταστείτε, όμως , ότι παίρνω πολλά χρήματα”.

Αν, κάποια στιγμή, σταματήσει αυτό το όνειρο της τηλεόρασης…
”Είναι γλυκό το γυαλί, έχουν πει ορισμένοι, αλλά εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Δεν έχω εθιστεί με την τηελόραση. Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου για αυτό. Λατρεύω τη δουλειά μου, αν δεν μου άρεσε, θα φαινόμουν ψεύτικη και δεν θα σεβόμουν τον τηλεθεατή. Αλλά δεν θα τελειώσουν και όλα αν δεν δουλεύω πια στην τηλεόραση!”

Πώς αισθάνεται με αντίπαλο την Ελένη Μενεγάκη…
“Τι σημαίνει “αντίπαλος;” Θα ανεβούμε σε κανένα ρινγκ με την Ελένη Μενεγάκη να παλέψουμε;”

Όσα πρέπει να έχει ένας άντρας για να την κερδίσει
”Να είναι καλός και να μην μου λέει ψέματα. Δεν μου αρέσει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου.”

Ο ρόλος που παίζει η τύχη στη ζωή της
”Παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Η μαμά μου μου λέει πως έχω άστρο. Ό,τι έχει συμβεί στη ζωή μου ήρθε από μόνο του και δεν το κυνήγησα εγώ. Δεν ξέρω γιατί. Είμαι τυχερή και στις συνεργασίες μου, με όλους τους ανθρώπους. Και στα ”Σφηνάκια” είχαμε δεθεί πολύ με τα παιδιά, ήμαστε μια παρέα. Για μένα, δεν έχει νόημα να κάνω κάτι μόνο για τα χρήματα.”

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More