D. Moore – A. Kutcher: Ποιος από τους δύο φεύγει από το σπίτι;

Το ροζ σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την διπλή ζωή του γοητευτικού Ashton Kutcher, δείχνει να μην έχει τελειωμό.

Η πρώτη είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας ήθελε τον 33χρονο ηθοποιό να έχει απατήσει την 48χρονη σύζυγό του, Demi Moore κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, που γιόρταζαν την 6η επέτειό τους, ακολούθησε η φωτογραφία της Sara Leal της κοπέλας με την οποία ο Kutcher πέρασε τη νύχτα της επετείου του γάμου του, δημοσιεύτηκαν περισσότερες φωτογραφίες με τον ίδιο και την 23χρονη κοπέλα από ”μυστική” τους έξοδο.

Στη συνέχεια ήρθε ο… διαδικτυακός χωρισμός των δύο ηθοποιών, δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ashton το μοιραίο βράδυ να μην βρέθηκε μόνο με την Sara, αλλά με ακόμα τρεις γυναίκες με τις οποίες απολάμβανε γυμνός τρυφερά τετ α τετ σε τζακούζι, δημοσίευματα κατά τα οποία η Demi ζητά διαζύγιο από τον Ashton και τέλος, η ερωμένη του δεύτερου αποκάλυψε ότι έκανε σεξ μαζί του.

Ύστερα από όλα αυτά λοιπόν, δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το φορτηγό μεταφορικής εταιρείας που βρέθηκε έξω από το σπίτι του -πρώην- ζευγαριού την περασμένη Πέμπτη. Όπως διαβάσαμε στο foxnews, κανείς προς το παρόν δεν γνωρίζει με σιγουριά ποιος από τους δύο είναι εκείνος που θα μετακομίσει, αφού ακόμα και οι υπάλληλοι της μεταφορικής αρνήθηκαν να δώσουν πληροφορίες.

Read More

And More