Κ. Μισιχρόνη στο ”Μίλα”: Η κρίση λειτουργεί και θετικά για εμένα!

Την γνωρίσαμε μέσα από τη νεανική σειρά “Γ4” ενώ λίγο αργότερα μας συγκίνησε με το ρόλο της “Ηλέκτρας” που ενσάρκωσε στο “Νησί”. Ο λόγος για την Κατερίνα Μισιχρόνη, που λίγο καιρό μετά ανέλαβε ρόλο μοντέλου ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό και σε συνέντευξη που είχε δώσει στο TLIFE είχε πει χαρακτηριστικά σχετικά με τον έρωτα:

”Έχω ζήσει έντονους έρωτες. Αλλά αυτήν την ανιδιοτελή αγάπη (σ.σ. με τον τηλεοπτικό ”Δημήτρη” από το Νησί) δεν την έχω συναντήσει ακόμη. Θα ήθελα να μου συμβεί στο μέλλον…”

Το απόγευμα λοιπόν, της Δευτέρας, η Κατερίνα φιλοξενήθηκε στο πλατώ της εκπομπής ”Μίλα” και μίλησε για την επίδραση της οικονομικής κρίσης στην ίδια, το ”Νησί” και γενικά για την υποκριτική, καθώς και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η οικονομική κρίση λειτούργησε θετικά για εκείνη
”Σίγουρα ένα τόσο σημαντικό γεγονός, όπως η οικονομική κρίση, έχει επιδράσεις αρνητικές, αλλά και θετικές. Και στη δική μου ζωή έχει επιδράσει αρνητικά στη διάθεσή μου, στα επαγγελματικά μου, αλλά έχει φέρει και ορισμένα θετικά… Αισθάνομαι ότι με έχει ενεργοποιήσει περισσότερο, με έχει κάνει πιο δραστήρια, να έχω τα μάτια μου περισσότερο ανοιχτά, να προσπαθώ να βρω ακριβώς αυτό που θέλω και να μην εφησυχάζομαι περίπου, με αυτό που θέλω. Και με έχει βοηθήσει να καταλάβω περισσότερο ότι, σε μια περίοδο που δεν υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες, τουλάχιστον σε πρώτη ανάγνωση, ίσως έχουμε την ευκαιρία να τις δημιουργήσουμε εμείς. Δηλαδή, ίσως αυτή τη φορά που τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, ο καθένας να δει τον εαυτό του και να είναι πολύ ξεκάθαρος και σαφής σε αυτό που θέλει για τη ζωή του.”

Της αρέσει να χρησιμοποιεί μεταχειρισμένα ρούχα…
”Εμένα μου αρέσουν πολύ τα μεταχειρισμένα ρούχα και τα μεταχειρισμένα αντικείμενα. Πρώτα γιατί έχουνε μια ιστορία προσωπική και εγώ συνδέομαι με τις ιστορίες κι έπειτα κάτι τέτοιο, το βρίσκω πολύ καλό τρόπο ανακύκλωσης των πραγμάτων. Μπορεί να βρω ένα ωραίο παλτό, με μια εξαιρετική τιμή και να μου ”κάνει” οπότε να μη χρειαστεί να χαλάσω πολλά λεφτά για να πάρω κάτι άλλο. Εντάξει, είναι κι αυτό ωραίο, αλλά… Μου αρέσουν τα μεταχειρισμένα πράγματα πάρα πολύ. Μου αρέσει η ιδέα ότι τα είχες κάποιος άλλος πριν κι ότι αυτό που έχω εγώ τώρα κουβαλάει μια ιστορία, την οποία θα συνεχίσω…”

Read More

And More