Παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως έχει καρκίνο του μαστού και δηλώνει πως θα τον νικήσει!

Η Giuliana Rancic είναι από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες στο εξωτερικό κι από τα αγαπημένα πρόσωπα των Star. Υπήρξε παρουσιάστρια ειδήσεων στο κανάλι E! και σχεδόν πάντα τη βλέπουμε έξω από όλα τα βραβεία, όπως στις χρυσές σφαίρες, να ρωτά διάφορα τους αγαπημένους όλων μας, star.

Η Giuliana αποκάλυψε στο Τoday Show του NBC, πως έχει καρκίνο του μαστού και είπε πως θα την κερδίσει αυτή τη μάχη. O 40χρονος σύζυγός της, Bill Rancic, που είναι πάντα στο πλευρό της, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που στέλνει ευχές μετά την αποκάλυψή της.

Στο twitter του έγραψε: “Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας και την υποστήριξή σας σήμερα. Η Giuliana διαβάζει όλα σας τα μηνύματα. Θα την κερδίσει αυτή τη μάχη, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι θα επιστρέεψει καλύτερη από ποτέ!”

Η Giuliana σε σημερινή της συνέντευξη στο E! Entertainment δήλωσε πως ο σύζυγός της είναι μεγάλο στήριγμα σε όλο αυτό. “Το καλύτερο π΄ραγμα που κάνει ο Bill για εμένα είναι ότι με αφήνει να κλάψω όταν, θέλω να κλάψω”, είπε…

Επίσης δήλωσε ότι ήταν πολύ συναισθηματική με το κοινό της στις ειδήσεις αλλά ήταν απαραίτητο. Έχω πολλές γυναίκες νέες που με παρακολουθούν και θέλω να τις βοηθήσω.

Έχω έναν ιδιαίτερο τρόπο να βοηθάω κόσμο και λέγοντας δημόσια την ιστορία μου πιστεύω ότι θα τα καταφέρω! Επίσης ελπίζει να παροτρύνει πολλές γυναίκες να κάνουν ένα check up. “Eίμαι από τις τυχερές που έκαναν έλγχο τη σωστή στιγμή και το ανακάλυψα νωρίς!”, είπε η Giuliana.

Read More

And More