Ρουβάς – Ζυγούλη: Επιστροφή στο σπίτι με τον γιο τους! Δες φωτογραφίες

Στο σπίτι μαζί με τον γιο τους επέστρεψαν χθες ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το γνωστό ζευγάρι που απέκτησε πριν λίγες μέρες το δεύτερο παιδάκι του πλέει σε πελάγη ευτυχίας και επέστρεψε χθες με πολύ χαρά στο σπίτι του.
Το δωμάτιο του μικρού μπόμπιρα στην οικία του Σάκη και της Κάτιας είναι έτοιμο και η μικρή Αναστασία περιμένει με αγωνία την έλευση του αδελφούλη της. Όσο για τους γονείς του μωρού… αυτοί βιώνουν την απόλυτη ευτυχία.

Στις πρώτες δηλώσεις τους έξω από το μαιευτήριο, ο Σάκης ανέφερε: “Η Αναστασία περιμένει στο σπίτι και θέλω να γυρίσουμε να δούμε τις αντιδράσεις της. Της έχουμε πει ότι η μαμά πάει να φέρει το αδελφάκι σου και εσύ πρέπει να του δείξεις το σπίτι”

Με τη σειρά της η Κάτια δήλωσε το εξής: “Εμένα το μωρό μου μοιάζει πιο πολύ με την Αναστασία. Την πρώτη μέρα θα την αφιερώσουμε στην Αναστασία”.
Ακόμη, σε δηλώσεις που έκανε χθες στο TLIFE ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως το μωράκι μοιάζει στην μαμά του, αν και τα μωρά αλλάζουν συνεχώς και αναφέρθηκε στην πρώτη στιγμή που αντίκρυσε τον γιο του: “Οι στιγμές αυτές δεν περιγράφονται. Νομίζω πως μόνο οι άνθρωποι που τις έχουν αισθανθεί και ζουν κάτι παρόμοιο μπορούν να καταλάβουν! Τον περίμενα με μεγάλη λαχτάρα τον γιο μου! Ήθελα να δω και να αισθανθώ το καινούργιο αυτό μέλος της οικογένειας… Μυρίζει υπέροχα!”
Η Κάτια έφερε στον κόσμο τον γιο της το περασμένο Σάββατο στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ.
Δες φωτογραφίες στο TLIFE:

Read More

And More