Ν. Γερμανού: “H περίοδος που διανύω τώρα δεν είναι ευτυχισμένη για εμένα”

Για το ξεκίνημα της Σίσσυς Χρηστίδου στο “Πρωινό Ant1”, το ριάλιτη της κουμπάρας της Άννας Βίσση και την προσωπική της ζωή μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην “Ελένη”.
Μιλώντας αρχικά για την Σίσσυ και την απουσία της από το “Μες στην καλή χαρά”, η Ναταλία ανέφερε: “Στην περίπτωση της Σίσσυς ήξερα ότι ένα κορίτσι που είναι νέο ωραίο και τόσα χρόνια είναι συμπαρουσιάστρια κάποιου, είτε του Γρηγόρη, είτε της Ναταλίας, κάποια στιγμή θα έψαχνε και κάτι άλλο. Είναι υγιές να έχει φιλοδοξία να θέλει να κάνει δική της εκπομπή η κοπέλα” και πρόσθεσε: “Ήταν δύσκολο ειδικά την πρώτη μέρα ένιωσα κενό. Νόμιζα ότι θα γυρίσω και θα δω την Σίσσυ και τον Παύλο… Αλλά κάθε αλλαγή γίνεται για καλό”.
Για την προσωπική της ζωή η γνωστή παρουσιάστρια είπε: “Σε προσωπικό επίπεδο η περίοδος που διανύω τώρα δεν είναι ευτυχισμένη για εμένα. Είναι μια περίοδος που μου δίνει άλλα πράγματα. Έχω δουλειά, καλούς φίλους και αυτά με κάνουν να χαμογελώ” και συμπλήρωσε: “Έκανα πράγματα για τα οποία δεν μετανιώνω. Άλλος θα έλεγε ότι οι πολλές σχέσεις μου κατέληξαν σε παταγώδη αποτυχία. Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν, αλλά για πολλούς οι σχέσεις που δεν έχουν happy end θεωρούν ότι είναι αποτυχημένες. Οι σχέσεις μου τελείωναν από δικό μου λάθος. Με κάποιο τρόπο τις οδηγούσα εγώ στο τέλος. Ακόμη και οι άνθρωποι που έφυγαν από κοντά μου, μου είπαν ότι “εσύ με έδιωξες”.”
Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, ανέφερε: “Κάνεις οικογένεια και παιδιά ή αφήνεις τον άλλο να φύγει γιατί μια φωνή μέσα σου λέει ότι “εσύ κορίτσι μου δεν είσαι για παιδιά”. Ενώ, για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της και τις φορές που έχει πληγωθεί ανέφερε το εξής: “Έχω πιάσει τρεις φορές πάτο στη ζωή μου, με γονάτισε ο πόνος. Το αντιμετώπισα με δυο τρόπους, είτε να ζητήσω μια αγκαλιά, είτε να κλείσω τα τηλέφωνα και να μην μιλήσω με κανένα”.
Στην ερώτηση αν θα τα έφτιαχνε με άνεργο δήλωσε: “Θα τα έφτιαχνα με άνεργο. Είχα κάνει σχέση με άντρα που ήταν άνεργος. Ήμουν ενάμισυ χρόνο με κάποιον που δεν είχε δουλειά για οχτώ μήνες”.
Τέλος, για την Βίσση σημείωσε: “Η Άννα Βίσση είναι μια γυναίκα απρόβλεπτει που αν αποφασίσει κάτι δεν την σταματά κανείς. Εμένα με εξέπληξε, είναι εντελώς ακομπλεξάριστη. Εγώ της βγάζω το καπέλο…”

Read More

And More