Σ. Ρουβάς: Ένιωσα από την αρχή πως η Κάτια είναι ο άνθρωπός μου!

Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς, που πρόσφατα έγινε δεύτερη φορά μπαμπάς, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”Nitro” και σε συνέντευξη που έδωσε σε αυτό μίλησε για όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει από την ημέρα που γεννήθηκε ο ίδιος μέχρι και σήμερα, αποκάλυψε πώς κυλούν οι ώρες με δυο παιδάκια στο σπίτι και πολλά άλλα.

Η αντίδραση της Αναστασίας όταν αντίκρυσε τον αδερφό της και τη μαμά της
”Το έχω βιντεοσκοπήσει λεπτό προς λεπτό. Η Αναστασία είδε ξανά τη μαμά της ύστερα από απουσία 5 ημερών, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στη ζωή της. Τα πρώτα λεπτά την κοίταζε μέσα στα μάτια, σχεδόν βουρκωμένη, χωρίς να μιλάει, σαν να μην πίστευε πως την ξαναβλέπει. Αλλά και οι πρώτες της αντιδράσεις με το μωρό ήταν εξίσου συγκλονιστικές. Της λέω ”αγάπη μου, έλα να δεις τον αδερφό σου”. Στην αρχή τον πλησίασε διστακτικά, μετά όμως κατέληξε να τον φιλάει και να τον χαϊδεύει όλη μέρα. Εντάξει, κάποια στιγμή βλέπω να έρχεται και υη πρώτη κλοτσιά, γιατί η μικρή είναι μεγάλος τσαμπουκάς. Πάντως προς το παρόν είναι ενθουσιασμένη.”

Κάθε μέρα που περνάει η Αναστασία τον εκπλήσσει…
”Σήμερα το πρωί για παράδειγμα εκεί που τρώγαμε πρωινό, μου τραγούδησε τον εθνικό ύμνο. Της τον έμαθαν στο σχολείο για την 28η Οκτωβρίου. Ήταν ανατριχιαστικά συγκινητικό να το ακούσω από ένα παιδάκι τριών ετών, που μέχρι χθες λέγαμε το ”αχ κουνελάκι”. Μη με ρωτήσεις αν έχει ωραία φωνή, νομίζω πως ναι, αλλά εγώ τη βρίσκω τέλεια ούτως ή άλλως.”

Θα γίνει ο κακός της υπόθεσης…
”Η Κάτια είναι η πιο αυστηρή όσον αφορά τις καθημερινές συνήθειες, αλλά στα πιο σοβαρά πράγματα ο ”κακός” γίνομαι εγώ, αν ας πούμε, πρέπει να τη βάλω τιμωρία. Τι εννοώ τιμωρία: Θα της πω να καθίσει στην καρέκλα της για να σκεφτεί γιατί, αυτό που μόλις έκανε, ήταν λάθος και θα της εξηγήσω γιατί είναι λάθος. Αν και ακόμη είναι πολύ μικρή, νομίζω πως καταλαβαίνει απόλυτα, καθώς δεν επαναλαμβάνει κάτι για το οποίο την έχουμε μαλώσει.”

Για την Κάτια
”Θυμάμαι κάθε λεπτό από όσα έχουμε ζήσει με την Κάτια, αλλά το μόνο που θα σου πω είναι πως ήμουν πολύ ερωτευμένος από την πρώτη στιγμή. Ένιωσα από την αρχή πως είναι ο άνθρωπός μου.”

Περισσότερα στο ”Nitro” που κυκλοφορεί!

Read More

And More