Χ. Φερεντίνος: Το άγχος για το πρωινό και τα χρόνια του ως ντεντέκτιβ!

Ο παρουσιαστής του “Πρωινού Ant1” Χρήστος Φερεντίνος φωτωγραφήθηκε σε ένα πρωτότυπο concept και μίλησε για το πρωινό ξύπνημα και την πρόκληση του lifestyle.
“Επί δεκαοχτώ χρόνια στην τηλεόραση, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ξυπνήσω πρωί. Επειδή προέρχομαι από το ρεπορτάζ, το να περάσω στη θεματολογία του πρωινού, που είναι κυρίως ψυχαγωγική, με γέμιζε άγχος. Αλλά είναι ο νόμος της πρωινής τηλεόρασης ότι πρέπει να είσαι χαλαρός και όπως μου θύμισαν οι οχτάχρονοι γιοι μου, δεν τραβάω κανένα ζόρι, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Nitro”.
Για το χώρο της showbiz, η ίδια δήλωσε: “Έχω μια ευαισθησία σε αυτό που λέμε “περιθώριο”. Ο κόσμος της showbiz, η επωνυμία, δεν με συγκινούσε ποτέ ιδιαίτερα”.
Τέλος, μίλησε για τις προηγούμενες δουλειές του και το ρόλο του ντεντέκτιβ που είχε αναλάβει σε μικρότερη ηλικία. “Το highlight της καριέρας μου στις δουλειές του ποδαριού ήταν: ντεντέκτιβ.”, είπε και πρόσθεσε: “Είχα ένα μηχανάκι τότε, ένα δίχρονο ρημάδι και μαζί με έναν φίλο μου που είχε καλύτερη μοτοσικλέτα, ήμασταν τα τσιράκια του μεγάλου ντεντέκτιβ και κάναμε παρακολουθήσεις. Όμως, επειδή το μηχανάκι μου δεν πήγαινε μια, οι “ύποπτοι” μου ξέφυγαν…”
Διάβασε περισσότερα στο “Nitro” που κυκλοφορεί!

Read More

And More