Γ. Λιάγκας: “Αποκάλυψε” τις ερωτικές του φαντασιώσεις!

Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Mega, ήταν ο σεξολόγος Θάνος Ασκητής και φαίνεται πως ο γνωστός παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε… να μιλήσει για τα όριά του στο σεξ και τις ερωτικές του φαντασιώσεις.

O Γιώργος λοιπόν, ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης διάφορα πράγματα που φάνηκε να φέρθουν σε δύσκολη και αμήχανη θέση την Φαίη:

”Ένα θέμα είναι όταν κάνουν σεξ περισσότεροι από 2 άνθρωποι μαζί. Κάποιο διάστημα λοιπόν, μετά από αυτό μπορεί να να αισθανθώ άσχημα και να πω ”γιατί το έκανα αυτό;”… Θα μπορούσε να κάνει ένα ζευγάρι σεξ και ο άντρας να έχει αναλάβει τον ρόλο του σκλάβου και η γυναίκα να τον δέρνεις με μαστίγιο επειδή έτσι τους αρέσει. Αυτό δεν έχει ψυχικό κόστος; Υπάρχουν και περιπτώσεις που οι άνθρωποι διεγείρονται μόνο με τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων… Χειροπέδες, μαστίγια… Εγώ θέλω για παράδειγμα να χρησιμοποιήσω μαστίγια και η γυναίκα μου δεν το θέλει ή θέλει να με δέσει στο κρεβάτι με χειροπέδες κι εγώ δεν το θέλω. Τη δική μου σεξουαλική φαντασίωση, λοιπόν, πώς τη ζητάω στη σύντροφό μου χωρίς την προσβάλλω και χωρίς να με θεωρήσει ανώμαλο ή να απορήσει;”

Read More

And More