Β. Λιάτσος: Ποιοι είναι οι λόγοι που έφυγε από το “Μες την καλή χαρά”;

Ο Βασίλης Λάτσιος μίλησε για την αποχώρησή του από το “Μες την καλή χαρά”, για την γνώμη της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με την αποχώρησή του, αλλά και αν προτιμάει την Ε. Παπαβασιλείου που μπήκε στη θέση της Σ. Χρηστίδου!
Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε στο περιοδικό “People” ότι έφυγε από την εκπομπή “Μες την καλή χαρά” για προσωπικούς λόγους: “Οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και αυτό είναι κάτι που δεν το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Είχα κάποιες διαφωνίες με τους ανθρώπους της εκπομπής, με εκείνους που ήταν εκτός κάμερας, και αφορούσαν την συνεργασία μας. Αυτές οι διαφωνίες αφορούσαν εμένα, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα μας. Φυσικά ήταν πολύ έντονες και μάλιστα υπήρχαν από πέρσι.”
Στη συνέχεια μίλησε για την γνώμη της Ν. Γερμανού σχετικά με την αποχώρησή του: “Με την Ναταλία συζητήσαμε τα πάντα, γιατί εκτός από πολύ καλοί φίλοι, είμαστε άνθρωποι και η σχέση μας είναι απόλυτα ειλικρινής και καθαρή. Αυτό που μου είπε λοιπόν ήταν πως σε ότι και αν κάνω, εκείνη θέλει να είμαι καλά. Είναι πολύ λεπτή η θέση της Ναταλίας για να σου μεταφέρω ολόκληρη την κουβέντα, αλλά η κεντρική ιδέα είναι πως η Ναταλία θέλει να με βλέπει καλά.”
Τέλος στην ερώτηση αν προτιμάει την Έλενα Παπαβασιλείου από την Σίσσυ Χρηστίδου, είπε: “Η Έλενα είναι πολύ ταλαντούχα και ήταν λογικό στην αρχή να ψάχνουμε την μεταξύ μας χημεία. Με τον καιρό όμως την βρήκαμε. Την Έλενα την θεωρώ επίσης φίλη μου. Από την άλλη η Σίσσυ είναι για μένα “το Σισσάκι μου”. Είναι σπουδαίο πλάσμα, πολύ καλή παρουσιάστρια και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της που μου αρέσει πάρα πολύ.”

Read More

And More