A. Kutcher: Αποκάλυψε τι δεν του αρέσει σε μια γυναίκα σε συνέντευξη πριν χωρίσει! Τυχαίο;

Ο γνωστός ηθοποιός Ashton Kutcher, που ουκ ολίγο μας έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα με τα παραστρατήματά του, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”Men’ s Health” και σε συνέντευξη που έδωσε σ’ αυτό ανέλυσε τις απόψεις του γύρω από τις σχέσεις.

O 33χρονος πρωταγωνιστής της σειράς ”Two and a half men”, που είναι γνωστός οπαδός του μότο ”δέξου με όπως είμαι”, αναλύει τους πραγματικούς λόγους του χωρισμού του με την Demi Moore και εξηγεί όλα όσα τον κάνουν να βγει από μία σχέση.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με μια γυναίκα η οποία αισθάνεται ότι πρέπει να με αλλάξει”, αναφέρει ο Kutcher, που απάτησε και χώρισε με την Demi ύστερα από 6 χρόνια έγγαμου βίου. Kαι να σημειωθεί πως η συνέντευξη αυτή είχε πραγματοποιηθεί πριν χωρίσουν!

”Σημασία έχει, όταν είναι για καλό, να ”δουλεύεις” τη σχέση σου και να την κάνεις καλύτερη… Στόχος δεν είναι να μπεις σε μια σχέση, αλλά να είσαι σε αυτή!”, δήλωσε στη συνέχεια ο Ashton και συμπλήρωσε: ”Φοβάμαι πολύ την αποτυχία -σε όλους της τους τομείς- αλλά νομίζω ότι είναι κάτι αναπόφευκτο.”

Read More

And More