Σπυρόπουλος – Τανιέλι: Διαζύγιο αξίας 1εκατ. ευρώ!

Ακόμα ένας ξαφνικός χωρισμός που τάραξε τα νερά του καλλιτεχνικού κόσμου!

Η είδηση του χωρισμού του επιχειρηματία Άλεξ Σπυρόπουλου και της Τουρκάλας χορεύτριας Τανιέλι, προκάλεσε σάλο στην γειτονική χώρα, καθώς οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz. Το ζευγάρι βρίσκεται μια ανάσα πριν από την έκδοση του διαζυγίου του και μάλιστα η Τανιέλι ζητά 1.000.000 ευρώ από τον Έλληνα επιχειρηματία!

Για το ρου της ιστορίας, το ζευγάρι παντρεύτηκε, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα ”Real”, στις 20 Νοεμβρίου 2009 στο δημαρχείο Χολαργού, ενώ λίγες ημέρες πριν είχαν παραθέσει δεξίωση σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης. Μόλις δύο 24ωρα μετά τον γάμο τους, η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού και επιχειρηματίκού κόσμου έδωσε το παρόν στο πάρτι που έκαναν στο ξενοδοχείο King George.

Κάποια στιγμή, όμως, ο Άλεξ άρχισε να δίνει στην Τανιέλι ένα συγκεκριμένο ποσόν κάθε μήνα, ως αμοιβή, ούτως ώστε εκείνη να σταματήσει να χορεύει και μάλιστα δημοσίως. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως, η χορεύτρια λάμβανε από 40.000-100.000 ευρώ ανάλογα με το εάν θα χόρευε σε μεγάλο ή πριβέ πάρτι.

Τα πράγματα μεταξύ τους άρχισαν να γίνονται πολύ χειρότερα προς τα τέλη του καλοκαιριού. Εκείνος ήθελε πάση θυσία να σταματήσει εκείνη να χορεύει κι εκείνη δεν το δεχόταν με τίποτα. Ο συνήγορος υπεράσπισης της Τανιέλι καταγγέλλει ότι ο Άλεξ την ζήλευε παθολογικά ενώ της ζητούσε να σταματήσει να εργάζεται ως χορεύτρια.

Όπως δήλωσε η ίδια: ”Μου ζήτησε να περιορίσω τις εμφανίσεις μου και να μείνω στο σπίτι. Αγαπούσα τον σύζυγό μου και ήθελα να έχω έναν ευτυχισμένο γάμο και παρ’όλο που ο χορός είναι η ζωή μου, το δέχτηκα!”.

Οι δυο τους είναι πλέον σε διάσταση και τίποτα δεν φαίνεται να φτιάχνει το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ μάλιστα η Τανιέλι επέστρεψε στον άντρα της το μονόπετρο αξίας 80.000 ευρώ και όλα τα δώρα του γάμου τους.

Read More

And More