Φ. Δρούκα στο ”Μίλα”: H εγκυμοσύνη ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή!

Η Φαίδρα Δρούκα φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και συζήτησε με την Τατιάνα, τη Σοφία και την Τζούλη γύρω από την εγκυμοσύνη της -μιας και είναι 5,5 περίπου μηνών έγκυος (αγοράκι)- τον σύντροφό της και τα επαγγελματικά της. Η ίδια βάζει τη ζωή της πάνω από τη δουλειά της και δηλώνει ότι δεν είναι από τους ηθοποιούς που θέλουν να πεθάνουν στο σανίδι.

Μετά από 10 χρόνια φιλίας προέκυψε η σχέση με τον σύντροφό της
”Ο μπαμπάς του μωρού ήταν φίλος μου και προέκυψε μετά από καιρό ο έρωτας. Γνωριζόμασταν περίπου μια δεκαετία και δεν είχαμε αισθανθεί κάτι διαφορετικό ο ένας για τον άλλο. Μπορεί βέβαια και να μην το είχαμε ομολογήσει… Δεν ξέρω, είναι κάτι τρελό πραγματικά… Βγαίναμε αυτή τη δεκαετία, αλλά δεν ήμασταν και κάθε μέρα μαζί… Όλα είναι καλά και αυτό έχει σημασία.”.

”Είναι καλό το ότι έχω σύντροφο έναν καλό μου φίλο”
”Βασικά το καλό γενικά είναι με όποιον είσαι, να τον εκτιμάς πολύ και να τον θαυμάζεις.”

Της αρέσει πολύ η φύση και θα μπορούσε να ζήσει στην επαρχία
”Ισχύει αυτό, τώρα είναι κάτι που αρέσει κα σε μένα και στον σύντροφό μου. Μπορεί και να γίενει. Δεν θα πάω στην Αμοργό να ζήσω, αλλά το να είσαι λίγο πιο έξω από την Αθήνα νομίζω ότι είναι καλό. Η καταγωγή μου είναι από την Μυτιλήνη, όπου θα έμενα άνετα το χειμώνα. Είναι έν απολύ όμορφο και μεγάλο νησί που σου καλύπτει τα πάντα. Δυστυχώς όμως, με τη δουλειά που κάνω δεν έχω αυτή την επιλογή. Αν είχα ένα μαγαζί -ένα φούρνο, ένα Pet shop, ένα μαγαζί με ρούχα- δεν νομίζω ότι θα έμενα εδώ…”

Γάμος
”Είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα, ενώ δεν μου φαίνεται. Γάμο δεν ονειρεύομαι καθόλου. Ονειρεύομαι όμως μια ευτυχισμένη οικογένεια, μια μεγάλη οικογένεια και γενικά αυτό που ονειρεύομαι είναι να είμαι πολύ καλά και αν τα καταφέρω, όσα παιδιά κι αν κάνω να είναι χαρούμενοι άνθρωποι… Δεν με ενδιαφέρει το νυφικό, έχω βάλει πολλά στα σίριαλ. Εντάξει, ωραίο είναι. Δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα του γάμου. Κι επίσης λυπάμαι πολύ γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω και έχουν παντρευτεί, έχουν μετανιώσει όλη αυτή τη διαδικασία. Τσακωμοί, λεφτά, γιατί κάλεσες αυτόν… Αυτό με αγχώνει τόσο πολύ!…”

Δες το βίντεο με την ηθοποιό να μιλά για την εγκυμοσύνη της και τα επαγγελματικά της:

Read More

And More