Ε. Μενεγάκη: Η γιορτή που ένωσε την οικογένεια γύρω από το τραπέζι!

Αν και αρκετά συννεφιασμένη, η σημερινή ημέρα έχει πολλά γλέντια και χαρές για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της! Ο λόγος; Η ονομαστική εορτή του πατριού της και πατέρα του αδερφού της Θοδωρή, Στέλιου Μισόκαλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν, αφού είπε το πρωί του Σαββάτου τα χρόνια πολλά, μέσω twitter, σε όσους γιορτάζουν, λίγο μετά αποκάλυψε τα σημερινά της σχέδια… ”Γεια σας!!! Τι υπέροχη συννεφιά είναι αυτή; Χρόνια Πολλά στις Στέλλες και τους Στέλιους!… Ο καλύτερος παππούς του κόσμου, ο δικός μας δηλαδή, γιορτάζει κι έχουμε χαρές! Θα μυρίσει όλη η γειτονιά κοψίδι!”, έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά.

Άλλωστε η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός που τρέφει απέναντί του, είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστά. Φυσικά, ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος δεν θα μπορούσε, μια τέτοια μέρα, να μην στείλει και το δικό του μήνυμα. Μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά η σκέψη του είναι στην Ελλάδα και στον πατέρα του.

Έτσι, το πρωί ο Θοδωρής έγραψεστο προφίλ του στο facebook: ”Πάντα δίπλα σου πατέρα… Να χαίρεσαι το όνομά σου… Αγίου Στυλιανού…”, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει το παρακάτω βίντεο -στο οποίο τραγουδά ο πατέρας του- σχολιάζοντας: ”Να σε χαιρόμαστε ρε Μάγκα. Πατέρα. Στελάρα.”.

Read More

And More