Ποια παρουσιάστρια αποκάλεσε το στυλ της Φαίης “λαϊκό” και “δεύτερο”;

Για την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά και τις ενδυματολογικές της επιλογές μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Η Κατερίνα βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής “Ελένη” και κλήθηκε να σχολιάσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν. Όταν, όμως, έφθασε η στιγμή να μιλήσει για την Φαίη Σκορδά δεν είπε και τα καλύτερα. Η ίδια σχολιάζοντας τα ρούχα και τις ενδυματολογικές επιλογές που είχε η παρουσιάστρια όταν ήταν στο Alter, δήλωσε ότι τα θεωρεί “λαϊκά” και “δεύτερα”….
“Η Φαίη είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας που έχει αλλάξει τελείως, από τότε που ήρθε στην Αθήνα και ξεκίνησε στο Alter. Τότε είχε ένα στυλ, που δεν θέλω να το χαρακτηρίσω για να μην φανεί κάπως, αλλά ήταν πιο λαϊκό, το είχε κάνει πιο λαϊκό και δεύτερο…”, δήλωσε χαρακτηριστικά, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια, αλλά και τα μέλη του πάνελ που της είπαν να μην πει άλλο χαρακτηρισμό.
Η Ελένη, πάντως, προσπάθησε να αποφορτίσει το κλίμα λέγοντας πως η Κατερίνα θεωρούσε το στυλ της Φαίης λίγο πιο προκλητικό. Η Κατερίνα, όμως, δεν πτοήθηκε και συνέχισε: “Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που άστραφταν”.
Στο τέλος, βέβαια, έσπευσε να παραδεχτεί ότι η Φαίη έχει γίνει τώρα πιο σικάτη, αλλά χωρίς να καταφέρει να διώξει την αμηχανία της Ελένης που έκανε αμέσως πάσα για διαφημίσεις!

Δες το video:

Πως σου φάνηκε το σχόλιο της Κ. Καινούργιου;

Read More

And More