Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έκανε πορνεία!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για το σεξ, τους ομοφυλόφιλους και την πορνεία με την οποία είχε εμπλακεί όταν ήταν φοιτητής έδωσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε πολλά πράγματα που αποτελούν ταμπού.
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο “ΕΓΩ” ότι έχει κάνει για τρία χρόνια πορνεία και έχει εργαστεί σε γραφείο συνοδών. “Έκανα πορνεία – όχι στο πεζογρόμιο. Όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία εργάστηκα σε γραφείο συνοδών”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Στην πορνεία δεν εμπλέκεται το συναίσθημα. Είναι σαν να είσαι υδραυλικός, κηπουρός, χορευτής, γυμναστής ή εκφωνητής. Είναι μια χειρονακτική δουλειά”.

Μιλώντας για την ομοφυλοφιλία και το αν του έχει στοιχίσει που αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις δήλωσε: “Πολύ. Άλλαξα επάγγελμα, ελαχιστοποίησα τις φιλοδοξίες μου. Εγώ προσπάθησα να κάνω την κατάρα μαγκιά. Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που είμαι και πιστεύω ότι πολύς κόσμος ακούει σοβαρά αυτά που λέω”, είπε και συνέχισε: “Ενώ θα μπορούσα σήμερα να είμαι όπως οι συμμαθητές μου, υπουργός ή βουλευτής, προτίμησα να προβάλω την ομοφυλοφιλία παρά να εισπράξω τα χειροκροτήματα από την ακαδημαϊκή καριέρα”.

Τέλος, για την επιλογή του να πολιτευτεί και το ρόλο του ως σύμβουλος πολλών κομμάτων ανέφερε: “Η θέλησή μου είναι να πω την αλήθεια, όσο τολμηρό κι αν είναι αυτό. Τα σημερινά κόμματα μας έφεραν μπροστά στην καταστροφή… Το θέμα είναι πώς θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορει!

Read More

And More