Ποιος διάσημος τραγουδιστής φόρεσε αυτό το παπούτσι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Aids;

Κάθε χρόνο, 1η Δεκεμβρίου, όλος ο κόσμος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids! Ενημερωτικά, η ημέρα αυτή καθιερώθηκε ως η ”Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS” το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο διάσημος λοιπόν, Βρετανός τραγουδιστής Elton John, που στις αρχές του περασμένου μήνα βρέθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας, με αφορμή τη νέα του φιλανθρωπική δράση που στηρίζει τον αγώνα κατά του AIDS μέσω του Ιδρύματος του Elton John AIDS Foundation (EJAF), αυτή τη φορά ταξίδεψε ως τo Sydney της Αυστραλίας.

Η αφορμή, όπως καταλαβαίνεις, πέρα από τις προγραμματισμένες του συναυλίες εκεί, ήταν και ο εορτασμός της ημέρας αυτής. Στην Αυστραλία λοιπόν, όπου αν σε εμάς είναι Πέμπτη, εκεί είναι Παρασκευή, την 1η Δεκεμβρίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη εκδήλωση στο Opera House.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών στη δεξίωση αυτή, ήταν και ο Elton John, που πέρα από το γεγονός ότι έκοψε, όπως θα δεις στις φωτογραφίες το κορδελάκι, ήταν ένα με το χρώμα της εορτής αυτής.

Φορούσε μαύρα ρούχα και γυαλιά, ρολόι, παπούτσια στο κόκκινο της φωτιάς! Ακόμα και το ψαλίδι που κρατούσε ήταν κόκκινα, ενώ πόζαρε στον φακό καθώς καθόταν μπροστά από κόκκινα λουλούδια!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More