V. Beckham: ”Ο David είναι το στήριγμά μου!”

Την περασμένη εβδομάδα η Victoria Beckham έλαβε το πρώτο βραβείο στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας και στην δημόσια αυτή εμφάνισή της δεν δίστασε να δείξει ανοιχτά όλα όσα αισθάνεται για τον σύζυγό της, David. Ύστερα, λοιπόν, από 12 ολόκληρα χρόνια γάμου, η 37χρονη άφησε για λίγο στα παρσκήνια τον ”ατσάλινο” και ”σνομπ” εαυτό της κι έδειξε έναν πιο ευαίσθητο.

Τόσο η καριέρα όσο και ο γάμος της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Με τον γνωστό άσσο του ποδοσφαίρου έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια, στην οποία πρόσφατα προστέθηκε κι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. H Victoria λοιπόν, που κέρδισε το ”Designer Brand” από την Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου, είπε χαρακτηριστικά, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail:

”Ο David είναι ο βράχος μου. Με ενθαρρύνει και μου δίνει αυτοπεποίθηση ώστε να κάνω ό,τι κάνω. Και τα παιδιά μου, με εμπνέουν καθημερινά. Το ίδιο και οι γονείς μου που είναι πάντα εδώ. Τους αγαπώ όλους τόσο πολύ! Η οικογένεια μου, είναι τα πάντα για μένα!”.

Tέλος, Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της δάκρυσε λιγάκι, ενώ είπε: ”Ήταν το πιο δύσκολο και αγχωτικό πράγμα που έκανα ποτέ στη ζωή μου. Με το που ανέβηκα στη σκηνή, το μυαλό μου θόλωσε”.

Τέλος, η ίδια ανέφερε σχετικά με το γεγονός ότι όταν ήταν μικρή δεν της έδιναν σημασία: ”Στην παιδική μου ηλικία, δεν είχα φίλους. Ήμουν ένα πολύ αδύνατο, χλωμό παιδάκι, με πλεξούδες και ένα κενό στα δόντια, στο οποίο χωρούσε άνετα ένα μπιζέλι… Τα παιδιά με κορόϊδευαν και μου πετούσαν πράγματα, ενώ οι μεγάλοι με έσπρωχναν και δεν μου έδιναν σημασία. Δεν με ένοιαζε όμως. Δεν χρειαζόμουν φίλους. Μια μέρα θα τους έδειχνα εγώ. Μια μέρα θα γινόμουν διάσημη, και θα λυπούνταν γι’ αυτό”.

Read More

And More