Carla Bruni: Βόλτα με την κoρούλα της, χωρίς τον Sarkozy! Δες φωτογραφίες

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της περνάει η Carla Bruni, που πριν από δυο μήνες εφέρε στον κόσμο την μονάκριβη κορούλα της Giulia. Η ίδια δεν μένει λεπτό μακριά από το κοριτσάκι της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την πηγαίνει βόλτα, κάτω από άκρα μυστικότητα.
Η Carla πριν τη γέννηση της κόρης της είχε αποκαλύψει πως δεν θέλει να διαρρεύσουν φωτογραφίες του παιδιού της στον Τύπο και γι’ αυτό κάνει ό,τι μπορεί για να μην γίνεται αντιληπτή από τους φωτογράφους, όταν περνά χρόνο με την μικρή.
Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε απογευματινή της βόλτα με την Giulia. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, ευδιάθετη και απλά ντυμένη απόλαυσε τον περίπατο της, κρατώντας στην αγκαλιά της την κορούλα της. Οι κάτοικοι του Παρισιού που την συνάντησαν σύμφωνα με το “INF. Daily” θα μπορούσαν εύκαλα να την περάσουν για μια συνηθισμένη και διακριτική παρουσία, αλλά οι σωματοφύλακες που την ακολουθούσαν αποκάλυπταν ότι πρόκειται για τη σύζυγο του Nicolas Sarkozy.
Αξίζει βέβαια, να αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος της Γαλλίας δεν ήταν μαζί με τις δύο αγάπες του, καθώς συμμετέχει στην Σύνοδο Κορυφής. Ωστόσο, μαμά και κόρη πέρασαν πολύ όμορφα, αν και υπήρχε αρκετό κρύο που τις ανάγκασε να ντυθούν ζεστά.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More