Συγκλονισμένη η Λέσβος από το ξαφνικό θάνατο της 24χρονης φοιτήτριας.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το lesvosnews.net χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η 24χρονη Γιούλη Καπέλη άφησε την τελευταία πνοή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλευόταν από τις 6 του μηνός.

Η 24χρονη είχε εισαχθεί πριν μερικές ημέρες στο Νοσκοκομείο Μυτιλήνης με ίωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η άτυχη φοιτήτρια δεν είχε κάποιο γνωστό πρόβλημα υγείας. Δυο μέρες όμως μετά τη νοσηλεία της η κατάστασή της υγείας της άρχισε να επιδεινώνεται.

Διαγνώστηκε περικαρδίτιδα, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ αλλά δυστυχώς εξέπνευσε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της κοπέλας που μένει στην Άρτα ενημερώθηκε και έσπευσε στο νησί, ωστόσο δεν πρόλαβε ζωντανή την κόρη της. Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια της Γιούλης δεν ενημέρωσε τη μητέρα για το θάνατο της όσο εκείνη βρισκόταν στο καράβι για να την προστατεύσουν. Βέβαια ενημερώθηκε για το τραγικό νέο όταν έφθασε στο νησί.

Η Γιούλη, όπως είπαν συμφοιτητές της στο tlife ήταν ένα πολύ γλυκό και καλό παιδί με χιούμορ! Την ήξεραν και την αγαπούσαν όλοι. Το φοιτητικό site μάλιστα foititelia.gr έκλεισε προσωρινά και έβαλε μόνο τη φωτογραφία της Γιούλης, θέλοντας έτσι να την αποχαιρετήσουν όλοι οι συμφοιτητές της, με το δικό τους τρόπο…

Τα αίτια του θανάτου της 24χρονης διερευνώνται. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Read More

And More