Κ. Αποστολάκης – Α. Αναστασάκη: Μιλούν για το γάμο τους, την πρόταση και το μονόπετρο!

Στην καλύτερη περίοδο της ζωής τους φαίνεται πως είναι ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ετοιμάζεται για το γάμο του.
Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, την ημέρα των κοινών γενεθλίων τους. Μπροστά στους φίλους και τους συγγενείς, που τους είχαν επισκεφθεί στο νέο τους σπίτι στα νότια προάστια ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής χάρισε στην αγαπημένη του μια τσάντα με ένα κουτί που περιείχε το δαχτυλίδι που είχε αγοράσει από γνωστό κοσμηματοπωλείο!
“Το αποφάσισε. Γενικά στη ζωή μου εγώ ήμουν περίεργη με τις σχέσεις μου και τους συντρόφους μου. Δεν ήμουν ποτέ του γάμου και της συγκατοίκησης. Για να έγινε αυτήν τη φορά μάλλον είδαμε κάτι διαφορετικό”, αποκάλυψε η νεαρή δημοσιογράφος στο STAR και πρόσθεσε για την πρόταση γάμου: “Ήταν το δαχτυλίδι μέσα σε μια τσάντα, σε ένα κουτί και μέσα σε ένα άλλο κουτί. Δεν είχε ιδέα από δαχτυλίδια, αλλά έδειξε πως αν το θέλεις πολύ όλα τα καταφέρνεις”.
“Το καλύτερο δώρο είναι να είσαι με έναν άνθρωπο και όχι μόνος σου. Έγινε κανονικά η πρόταση με μονόπετρο. Το πότε θα γίνει ο γάμος δεν το ξέρουμε ακόμη θα το αποφασίσουμε μαζί με την Αμέλια”, αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.
Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες ο θρησκευτικός γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Read More

And More