H Lopez αποκαλύπτει την σοβαρή περιπέτεια υγείας της κόρης της

Η Jennifer Lopez μίλησε για την περιπέτεια υγείας της κόρης της κατά το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής του CNN με τίτλο «Big Stars, Big Giving».

Η διάσημη star αποκάλυψε πως όταν η Emme ήταν μωρό είχε ένα εξόγκωμα στο κεφάλι της. Αυτό ήταν κάτι που της προκάλεσε πανικό! Το ίδιο όμως είχε πάθει και ο πρώην σύζυγός της Marc Anthony αφού η αδερφή του είχε πεθάνει σε ηλικία 8 ετών από όγκο στον εγκέφαλο.

Αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο. “Θυμάμαι μόνο την αίσθηση πως σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά με το μωρό, θα πέθαινα” εξομολογείται η Jlo.

“Θυμάμαι να κοιτάω τον Μαρκ λέγοντας “πρέπει να καλέσουμε τον γιατρό”. Στην αρχή πανικοβληθήκαμε λίγο επειδή σκεφτόμασταν, αν την έσπρωξε κανείς την ώρα που δεν την προσέχαμε; Θυμάμαι ακόμα να κοιτάω τον Μαρκ και να του λέω “Αν δεν γίνει καλά η Εμ, δεν θα είμαι κι εγώ καλά”, συνέχισε η 42χρονη τραγουδίστρια.

Μετά από μία σειρά εξετάσεων η μικρή ξεπέρασε τον κίνδυνο. Σήμερα η Emme είναι τριών χρόνων και απολαμβάνει την αγάπη των γονιών της και του δίδυμου αδερφού της.

Μέσα από όλο αυτό η Jennifer κατάλαβε πόσο τυχερή είναι αφού είχε την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει την καλύτερη θεραπεία στο παιδί της. Την ίδια ώρα που εκατομμύρια άλλοι συνάνθρωποι της δεν έχουν αυτή την τύχη, όπως παραδέχθηκε η ίδια.

Για τον λόγο αυτό η λατίνα star ίδρυσε μαζί με την αδερφή της, Linda το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Maribel», που μάχεται για την προστασία της υγείας γυναικών και παιδιών. Το όνομα του ιδρύματος προέρχεται από το όνομα της αδικοχαμένης αδερφής του πρώην συντρόφου της.

Read More

And More