Οι 10 πιο sexy γυναίκες της χρονιάς που πέρασε! Δες φωτογραφίες

Είναι όλες τους καλλονές… Η καθεμιά έχει τη δική της προσωπικότητα και με το δικό της στυλ! Δέκα γυναίκες τόσο διαφορετικές που κατάφεραν την περασμένη χρονιά να συγκεντρώσουν πάνω τους όλα τα αντρικά βλέμματα.

Ποιες είναι οι 10 πιο sexy γυναίκες για το 2011, που σύμφωνα με το περιοδικό “DT” έκλεψαν τις εντυπώσεις και ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη;

1. Irina Shayk

Στην κορυφή είναι το γνωστό μοντέλο Irina Shayk, που έχει κλέψει την καρδιά του άσσου των γηπέδων Cristiano Ronaldo. Το Top Model της Victoria Secret σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο και τραβά τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια πάντως έχει μάτια μόνο για έναν…

2. Sara Carbonero

Είναι μόλις 26 χρόνων και έχει κάνει όλη την Ευρώπη να μιλά για εκείνη. Ο λόγος για την νεαρή Sara Carbonero, την Ισπανίδα αθλητικογράφος και σύντροφος του τερματοφύλακα Iker Casilias. H Sara χαρακτηρίστηκε ως η πιο σέξυ δημοσιογράφος των γηπέδων κι αυτό φαίνεται να της αρέσει πολύ…

3. Adriana Lima

Ένα από τα ποια γνωστά αγγελάκια της Victoria Secret είναι η Adriana Lima. Το γνωστό top model διαθέτει τέλειες αναλογίες, παρότι έχει γίνει μανούλα και μεγαλώνει ένα πανέμορφο κοριτσάκι μαζί με τον σύζυγο της Marko. Η Lima εκτός από αγγελάκι της Secret έχει συνεργαστεί με πασίγνωστους οίκους μόδας.

4. Scarlett Johansson

Από τη λίστα με τις πιο σέξυ γυναίκες του 2011 δεν θα μπορούσε να λείπει και η μούσα του Woody Allen, Scarlett Johansson. Η γνωστή ηθοποιός που έχει βραβευτεί ως η καλύτερη νέα ηθοποιό στο Hollywood Reporter για την ερμηνεία της στην ταινία “The Horse Whispeper” είναι μια από τις πιο “καυτές” παρουσίες στο χώρο. Δεν είναι τυχαίος, άλλωστε, ο πανικός που είχε δημιουργηθεί, όταν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο.

5. Megan Fox

Μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες είναι αυτή της Megan Fox. Παντρεμένη με τον Brian Austin Grenn, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και την υποκριτική και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς sex symbol. Η 25χρονη Megan Fox μαγνητίζει τους άντρες με το γατίσιο βλέμμα της, αλλά και τις τέλειες αναλογίες της.

6. Αmaia Salamanca

Μια από τις πιο σέξυ ηθοποιός της Ισπανικής τηλεόρασης που έχει εργαστεί και ως μοντέλο είναι η Αmaia Salamanca. Η νεραή ηθοποιός έχει ένα μεγάλο fun club στη χώρα της, ενώ οι μετοχές της ανέβηκαν μετά τη σχέση που είχε με τον Sergio Ramos.

7. Edurne

H Εdurne είναι μια από τις πιο γνωστές pop τραγουδίστριες που έχει στο βιογραφικό της 3 επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές. Eνώ προσεχώς αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ισπανική version του Grease.

8. Alessandra Ambrosio

Είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες της Βραζιλίας και ένας από τους αγαπημένους αγγέλους της Victoria Secret. Σε κάθε εμφάνιση της μαγνητίζει τα βλέμματα.

9. Pilar Rubio

Η 33 χρόνη Pilar είναι γνωστή ρεπόρτερ και παρουσιάστρια στην Ευρώπη και έχει πολλές κατακτήσεις, παρόλο που η ίδια είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και τραγουδιστή των Helmet.

10. Heidi Klum

Η Heidi Klum είναι παρουσιάστρια, μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Πρόσφατα παρουσίασε το νέο άρωμα της που φέρει το όνομα “shine” και έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις… Εσύ ποια θεωρείς πιο σέξυ;

Read More

And More