Το τελευταίο αντίο στην δημοσιογράφο Έλλη Κωνσταντουδάκη

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου, στους Αγίους Αναργύρους γέμισε από συγγενείς, φίλους και γνωστούς της δημοσιογράφου Έλλης Κωνσταντουδάκη που έφυγε στα 39 της χρόνια.

Όλοι βρέθηκαν εκεί, με δάκρυα στα μάτια, για να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν σπουδαίο άνθρωπο και ικανό επαγγελματία. Ανάμεσά τους εκπρόσωποι του πολιτικού, δικαστικού, δημοσιογραφικού και δικηγορικού κόσμου.

Η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η Σοφία Βούλτεψη, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου, ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο Σάκης Κεχαγιόγλου και ο Βασίλης Καπερνάρος ήταν μεταξύ εκείνων που αποχαιρέτησαν την Έλλη

Εκπρόσωποι του αθλητικού κόσμου, όπως ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης έδωσαν το παρών για να συμπαρασταθούν στον γνωστό αθλητικογράφο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη για τον πρόωρο χαμό της κόρης του. Πολλοί ήταν και οι φωτορεπόρτερ που πήγαν για να συμπαρασταθούν στον συνάδελφό τους και σύζυγο της Έλλης, Στάμο Σιαφάκα.

Επίσης, πολύ συγκινητικό είναι και το κείμενο που της έγραψαν συνάδελφοί της σε δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο, όπου δούλευε τα τελευταία χρόνια:

Έφυγε η Έλλη μου είπε πρωί πρωί κλαίγοντας η Μίνα. όχι δεν θα κλάψω. Ούτε για τα 20 χρόνια που σε ζούμε ούτε για τα 39 σου χρόνια, ούτε για τα χρόνια που δεν θα ζήσεις. Θα γελάσω 39 φορές δυνατά με θόρυβο, θα χτυπηθώ στα γέλια, γιατί δεν θα περάσει μέρα που να μην σε σκεφτούμε. Στο υπόσχομαι… Δεν θα κλάψω μωρή…

Read More

And More