Ε. Παπαρίζου: “Έφυγα από την Ελλάδα γιατί έπιασα πάτο στη ζωή μου!”

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε πριν από λίγο καιρό, την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει για λίγο στη Σουηδία και την επιστροφή της με το “Dancing on Ice” μίλησε η Έλενα Παπαρίζου.
Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε χθες το βράδυ μια εντυπωσιακή και σέξυ εμφάνιση στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για όλα.
“Έχω περάσει πολύ όμορφα στην Ελλάδα. Μου έχουν έρθει χαρές και δόξες. Υπάρχουν λύπες που θα θυμάμαι πάντα, αλλά δεν τις μοιράζομαι. Με έχουν στενοχωρήσει δυο με τρία άτομα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά δεν είχα διαφωνίες με συναδέλφους. Είμαι 11 χρόνια εδώ και μπορεί να έχω διαφωνήσει με ένα-δυο άτομα. Στην Ελλάδα έχω πάρει πολύ μεγάλη αγάπη.”, αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου.
Για την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει 6 μήνες στη Σουηδία, μακριά από όλους δήλωσε: “Πριν λίγο καιρό έφυγα από την Ελλάδα και σκεφτόμουν μέχρι και να σταματήσω το τραγούδι. Είχα πιάσει πάτο στη ζωή μου. Έφυγα γιατί ήθελα να τα σταματήσω όλα”, είπε και συμπλήρωσε: “Στην τελευταία εμφάνισή μου με τον Αντώνη Ρέμο χαιρέτησα το κοινό σαν να μην ξαναανέβω στη σκηνή. Τα επαγγελματικά μου ήταν καλά, αλλά τα προσωπικά μου με έφτασαν σε άσχημη κατάσταση. Η κατηφόρα ήταν πολύ γρήγορη. Με βοήθησε, όμως, η οικογένειά μου και πήγα και σε μια ψυχολόγο στη Σουηδία”.
Ταυτόχρονα, η Έλενα σημείωσε: “Πριν από έξι μήνες είχα αποφασίσει να φύγω οριστικά από την Ελλάδα. Θα πήγαινα στη Σουηδία και θα μπορούσα να δουλέψω ακόμη και σε σούπερ μάρκετ”.
Πάντως, αυτό που την έκανε να τα αφήσει όλα πίσω και να προχωρήσει στη ζωή της είναι πως έμαθε να φροντίζει για τον εαυτό της. “Αυτό που έμαθα είναι ότι πρέπει να είναι πρώτα η Έλενα καλά”, είπε.
Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την αδυναμία της στον Σάκη Ρουβά και εξομολογήθηκε πως επέστρεψε στην Ελλάδα χάρη στον Γιάννη Πάριο με τον οποίο τραγούδησε στην Θεσσαλονίκη, αλλά και του Γιάννη Λάτσιου που την έπεισε να συμμετέχει στο “Dancing on Ice”.

Read More

And More