Δ. Νομικού: “Με έχω ονειρευτεί παντρεμένη με παιδιά!”

Λίγο πριν την πρεμιέρα του “Laugh attack” στον Ant1, την νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει η Δούκισσα Νομικού με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση, τον έρωτα και τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη.
Μιλώντας αρχικά για την πορεία της στην τηλεόραση και τα βήματα που έχει κάνει ως τώρα, η Δούκισσα αποκάλυψε πως δεν φανταζόταν ότι θα έχει αυτήν την εξέλιξη. “Σε καμιά περίπτωση! Ούτε στα πιο κρυφά μου όνειρα! Ήμουν 19 χρόνων και έκανα την πλάκα μου παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς. Πού να φανταζόμουν ότι θα ερχόταν όλο αυτό στη ζωή μου;”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “Down Town”.
Στην ερώτηση για το ποια στοιχεία άλλων παρουσιαστών θαυμάζει είπε: “Έχω εκφράσει δημοσίως το θαυμασμό μου για τη Ναταλία Γερμανού. Είναι άμεση, ευφυής, αυτοσαρκάζεται και έχει μια φίνα “τσαχπινιά”. Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη έχει το μεγαλύτερο χάρισμα όλων: τη διάρκεια”.
Ακόμη η Δούκισσα εξομολογήθηκε πως αυτήν την περίοδο είναι πολύ ερωτευμένη και ότι έχει βγει στο μπαλκόνι να το φωνάξει. “Ναι, αμέ, αρκετές φορές. Ποιος ερωτευμένος δεν το έχει νιώσει αυτό; Και να σου πω και κάτι; Το έχω κάνει! Έχω βγει στην κυριολεξία στο μπαλκόνι και το έχω φωνάξει”, δήλωσε.
Τέλος, για το γάμο αποκάλυψε: “Το νυφικό μου δεν το έχω ονειρευτεί, αλλά έχει τύχει να με ερωτευτώ παντρεμένη με παιδιά”.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More