“Προσωπικότητα της Χρονιάς” η Angelina Jolie!

“Προσωπικότητα της Χρονιάς” για τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ανακηρύχθηκε η Angelina Jolie από την εφημερίδα του Σαράγεβο “Ντνέβνι Άβαζ”, με αφορμή την ταινία που σκηνοθέτησε και έκανε πρεμιέρα στην Ουάσιγκτον.
Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Jolie έγινε με το “In the Land of Blood and Honey”, μια ταινία που μιλά για τον πόλεμο στη χώρα και πρόβαλε τον τρόμο των πολεμικών συγκρούσεων.
Σε επίσημη εκδήλωση πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα στο Μουσείο Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον, το βραβείο της “Ντνέβνι Άβαζ” παρέδωσε στην ηθοποιό ο ανταποκριτής της εφημερίδας στις ΗΠΑ Έρολ Άβντοβιτς.
Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας εξήγησαν ότι η Jolie επιλέχθηκε πρόσωπο της χρονιάς στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, επειδή με την ταινία της “σημάδεψε” το 2011.

Στο κινηματογραφικό πλατό απεικόνισε τις πιο βαριές πληγές του πολέμου, τους βιασμούς γυναικών και κοριτσιών και μετέφερε την «αδιανόητη τραγωδία των εγκλημάτων πολέμου», επισήμαναν.
“Το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα. Είναι τιμή για μένα και νιώθω συγκινημένη, κυρίως επειδή προέρχεται από το Σαράγεβο. Θέλω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους σας για την εμπιστοσύνη, όπως και τους αναγνώστες σας, όλους τους θαυμάσιους ανθρώπους στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι αναγνώριση της συλλογικής μας προσπάθειας, των αξιόλογων συνεργατών μου, που όπως ξέρετε, έκαναν τα πάντα για την ταινία αυτή. Είμαι περήφανη για όλους”, τόνισε η ηθοποιός, παραλαμβάνοντας το βραβείο.

Live chat με την Angelina Jolie

Αυτήν την περίοδο, μάλιστα η Angelina ασχολείται εξ’ ολοκλήρου με την προώθηση της ταινίας της και γι’ αυτό το λόγο ετοιμάζει και live chat, όπου θα μιλήσει με τους θαυμαστές της για 45 λεπτά.
Η σταρ του Χόλιγουντ θα κάνει την πρώτη online συζήτηση με τους θαυμαστές της μέσω το περιοδικού “Elle” και αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Read More

And More