Beyonce – Jay-Z: Επέστρεψαν στο σπίτι με την κόρη τους και ξόδεψαν 1 εκατομ. δολάρια!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Beyonce και ο Jay-Z μετά τη γέννηση της κορούλας τους. Το γνωστό ζευγάρι επέστρεψε με την κορούλα του στο σπίτι και ήδη έχει ξοδέψει μια μικρή περιουσία για τα μωρουδιακά της μικρής.
Φεύγοντας με μια πολυτελή μαύρη Mercedes από το Lenox Hill Hospital στη Νέα Υόρκη, η Beyonce έχοντας στην αγκαλιά της την μικρή Blue Ivy Carter και ο Jay-Z ήταν έτοιμοι να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και να δώσουν τα πάντα για τη μικρή τους πριγκίπισσα.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Elton John που είχε ξοδέψει 40.000 ευρώ για τον μικρό Zachary, η Beyonce και ο σύζυγός της ξόδεψαν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, κοντά στα 784.000 ευρώ για να αγοράσουν όλα τα απαραίτητα για το μωράκι τους. Διαμάντια Swarovski, χρυσός και άλλα πολύτιμα υλικά είναι τα βασικά στοιχεία που ξεχωρίζουν στα παιχνίδια της μικρής Blue Ivy.

Όπως διαβάσαμε στην “Daily Mail”, τα πρώτα δώρα της μικρής ήταν ένα ολόχρυσο κουνιστό αλογάκι αξίας 315.000 ευρώ και μια καρέκλα με διαμάντια Swarovski αξίας 7.800 ευρώ! Όσο για τη διαμόρφωση του δωματίου της, το ζευγάρι φαίνεται πως ξόδεψε γύρω στα 190.000 ευρώ.
Το πιο ξεχωριστό δώρο βέβαια, είναι η κούνια της μικρής σε μορφή άμαξα που κοστίζει 16.000 ευρώ.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More