Π. Κασιδόκωστας: Η σύντροφός του έκανε τατουάζ με το όνομά του!

Ένα τατουάζ με τα αρχικά του συντρόφου της Πάρι Κασιδόκωστα αποφάσισε να κάνει η Μαρτίνα Ίβανσον. Η νεαρή χορεύτρια δεν κρύβει τον έρωτά της για τον αγαπημένο της και το απέδειξε, έμπρακτα, κάνοντας tattoo στο σώμα της, τα αρχικά του ονόματός του.
Το ζευγάρι είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί και παρόλο που τους χωρίζει ένας ωκεανός, αφού ο Πάρις μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και η Μαρτίνα στην Αθήνα, είναι πολύ ερωτευμένοι. Εδώ και ενάμισι χρόνο μάλιστα, ο Πάρις έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί στην Αθήνα, ενώ η νεαρή χορεύτρια όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις πετάει για Αμερική.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την “Real Life” λίγες μέρες αφότου επέστρεψαν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Μαρτίνα επισκέφθηκε μαζί με την αδελφή του Πάρι, Εριέττα Κούρκουλου και τον Κώστα Μαρτάκη το μαγαζί του Mr. Ink, τον άνθρωπο που όλοι οι επώνυμοι εμπιστεύονται για τα τατουάζ τους.
Εκεί η μελαχρινή καλλονή έκανε στο εσωτερικό του χεριού της ένα τατουάζ, που απεικόνιζε ένα κινηματογραφικό φιλμ και μέσα ήταν χαραγμένα με λατινικούς χαρακτήρες τα αρχικά του ονόματος του αγαπημένου της.

Read More

And More