Jennifer Lopez – Marc Antony: Κοινή δημόσια εμφάνιση λίγους μήνες μετά το χωρισμό!

Ο χωρισμός της Jennifer Lopez και Marc Anthony μας είχε σοκάρει. Έμοιαζαν να είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz αλλά ο γάμος τους δεν άντεξε στο χρόνο.

Γρήγορα η λατίνα τραγουδίστρια αντικατέστησε τον πατέρα των παιδιών της με έναν άλλον σύντροφο κατά πολύ νεότερό της. Το ίδιο δεν άργησε να κάνει και ο Marc. Για αντίποινα; Πάντως σίγουρα οι δύο τους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μετά τον χωρισμό.

Όλα αυτά μέχρι το Σάββατο που έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση και μάλιστα χεράκι – χεράκι! Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί ο λόγος που τους ένωσε και πάλι είναι καθαρά επαγγελματικός. Εμφανίστηκαν στην συνέντευξη τύπου για το νέο μουσικό show στο οποίο συμμετέχουν με τίτλο “Q’Viva! The Chosen”.

Όλα όσα άσχημα έλεγαν τις προηγούμενες ο ένας για τον άλλον, τα άφησαν πίσω για λίγο. Μάλιστα, ο τραγουδιστής βοήθησε την πρώην σύντροφό του να ανέβει τα σκαλιά προσφέροντας το χέρι του ενώ δεν παρέλειψε να τις κάνει κομπλιμέντα για τα δαχτυλίδια που φορούσε.

Οι δυο star είναι επαγγελματίες πάνω απ’ όλα αφού παρόλο που τα πράγματα ήταν αμήχανα μεταξύ τους δεν άφησαν λεπτό να φανεί κάποια δυσαρέσκεια.

Read More

And More