Η. Πετράκης: Ο Έλληνας που έβαλε φωτιά στις τούρκικες πασαρέλες!

”Ο Ηλίας είναι άνθρωπος ο οποίος είναι γεννημένος αθλητής, γι αυτό είναι και πολύ καλός στο μόντελινγκ… Έχει πειθαρχία, είναι πολύ συνεπής, υπάκουος και χαμηλών τόνων. Ασχολείται με το μόντελινγκ τον τελευταίο χρόνο και στην Ελλάδα έχει κάνει όλες τις καμπάνιες και όλα τα περιοδικά.

Στην Τουρκία τον είδαν σε ένα editorial μόδας και αμέσως τον ζήτησαν. Είναι εκεί αρκετό καιρό και ήδη κάνει μια μεγάλη καμπάνια ρούχων, editorials μόδας και έπονται πολλά ακόμη”, δηλώνει στην ”Espresso”, η μάνατζερ και ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ”Agencia”, Έλενα Χριστοπούλου για τον Ηλία Πετράκη.

Ο Ηλίας είναι 26 ετών, κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά.

Ο αθλητισμός μπήκε στη ζωή του όταν ήταν μόλις 5 ετών, ασχολείται κυρίως με την κολύμβηση και στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλητής.

Το μόντελινγκ μπήκε τυχαία στη ζωή του
Είχε πολλούς φίλους που ασχολούνταν με τον χώρο της μόδας και τον παρότρυναν να ασχοληθεί με το αντικείμενο, δεδομένων και των σωματικών προσόντων του.

Βάζει στόχους και πάντα καταφέρνει να τους φέρνει εις πέρας. Ένας από αυτούς, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν και η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Δες φωτογραφίες!

Read More

And More