Ο μεγάλος έρωτας της κόρης της Γ. Αγγελοπούλου!

Η κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου– Δασκαλάκη, Καρολίνα Παρθένη – Αγγελοπούλου, έχει αποφασίσει εδώ και δύο χρόνια περίπου, να εγκαταλείψει την Αθήνα και πλέον έχει εγκατασταθεί στο Λονδίνο, όπου εργάζεται στην Alpha Bank ως στέλεχος επενδύσεων.

Η ίδια λοιπόν, είναι πολύ ερωτευμένη και ζει τον έρωτά της στο Λονδίνο μαζί με τον Βασίλη Αμβροσίου -που ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κοσμικές εκδηλώσεις. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, διαψεύδονται οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

”Τα παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα, αλλά ουδέποτε τέθηκε θέμα γάμου. Αυτή τη στιγμή ασχολούνται με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και δεν έχουν στο μυαλό τους να επισημοποιήσουν τη σχέση τους”, δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της οικογένειας.

Η Καρολίνα και ο Βασίλης γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια σε κοινωνική εκδήλωση, ενώ ο Στέλιος Ιωάννου, γιος του γνωστού επιχειρηματί Δάκη Ιωάννου, ήταν ο άνθρωπος που τους σύστησε. Εκτός από το διακριτικό προφίλ που επιθυμούν και οι δυο τους να κρατούν, τους ενώνει και η αγάπη τους για τα ταξίδια, ενώ και οι δύο έχουν σπουδάσει Οικονομικά σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του Λονδίνου.

Read More

And More