Ε. Παπαρίζου: Τι είπε πριν τον τελικό του Dancing On Ice;

Η Έλενα Παπαρίζου λίγο πριν τον τελικό του “Dancing on ice” μίλησε για το ποια πιστεύει ότι θα νικήσει από την Ιωάννα και την Πηνελόπη, για το αν θα ήθελε να ξαναζήσει την εμπειρία του Dancing, αλλά και σε τι φάση βρίσκεται αυτή την περίοδο…

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε στο περιοδικό “Down Town” ότι είχε προβλέψει ότι θα κέρδιζε γυναίκα: “Εγώ είχα προβλέψει από τις αρχές του show ότι στον τελικό θα πάνε γυναίκες. Και όπως είδες, επιβεβαιώθηκα. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη, γιατί είναι και οι δύο υπέροχες. Όποια και να κερδίσει, και η Ιωάννα και η Πηνελόπη είναι νικήτριες!”
Η ίδια παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να ξαναζήσει την εμπειρία του Dancing: “Φυσικά και θα μου άρεσε, αλλά μάλλον από την θέση της κριτικής επιτροπής, γιατί ούτως ή άλλως και τα δύο Dancing έχουν παρουσιάστρια. Το Dancing On Ice έχει την Τζένη, η οποία ήταν εξαιρετική ως παρουσιάστρια με άνεση και χιούμορ και το Dancing with the Stars έχει τη Ζέτα Μακρυπούλια. Εξάλλου δεν μπορώ να τα κάνω όλα πια..”
Τέλος στην ερώτηση σε τι φάση βρίσκεται η ίδια δήλωσε: “Είμαι πολύ καλά, βρίσκομαι σε μια δημιουργική φάση, γνωρίζω πολύ κόσμο και γενικά είμαι έτοιμη για τα επόμενα.”

Read More

And More