Φ. Σκορδά: Σχολιάζει όσα γράφτηκαν για την κρίση στον γάμο της Χρηστίδου!

Ξεχωριστά ήταν τα φετινά γενέθλια για την Φαίη Σκορδά, η γνωστή παρουσιάστρια γιόρτασε χθες τα γενέθλια της και ήταν πιο ευτυχισμένη από πότε αφού υπάρχει στη ζωή της ο μονάκριβος γιος της Γιάννης. Η ίδια αποκάλυψε στην κάμερα της “Πρωινής Μελέτης’’ότι θα ήθελε και ένα δεύτερο παιδί: “Σαφώς και θα ήθελα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, τα αγαπάω μακάρι να έρθει’

Ποια είναι άποψη της σχετικά με τη δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι από την επόμενη χρονιά δεν θα υπάρχει πρωινή ζώνη; “Εγώ επειδή είμαι αισιόδοξη από τη φύση μου, πιστεύω και ελπίζω ότι θα υπάρχουν πολλές ζώνες. Θα υπάρχουν πολλά ζωντανά προγράμματα και αυτό σημαίνει ότι θα δουλεύει ο κόσμος. Και δεν είναι μόνο οι παρουσιαστές που άντε να είναι μόνο πέντε, αλλά είναι και όλη η ομάδα που δουλεύει από πίσω. Αν ακυρωθεί άλλη μια ζώνη, πόσοι ακόμα θα μείνουν χωρίς δουλειά; Σαφώς θα γίνουν μειωμένα του χρόνου αυτά αλλά ελπίζω και νομίζω ότι θα το παλέψουμε’’, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η ίδια αναφέρθηκε στο αν θα ήθελα να είναι και άλλη σεζόν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό με τον Γιώργο Λιάγκα. “Ακόμα δεν το έχουμε συζητήσει με το κανάλι επίσημα. Ανεπίσημα γίνονται κάποιες κουβέντες σε φιλικό επίπεδο με όλους τους συνεργάτες και τους υπευθύνους του σταθμού. Από εκεί και πέρα, σχετικά με τον Γιώργο ιδανικά για εμάς θα ήταν ωραιό να είχαμε μια διαφορετική πορεία. Αλλά δεν είναι εποχές για να κάνεις σχέδια, είναι πολυτέλεια πια να λες ότι θέλεις αυτό. Μπορεί να ακούγεται μίζερο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, τουλάχιστον εγω με πολύ σεμνότητα κοιτάζω το μέλλον και με αισιοδοξία. Μακάρι να έχουμε δουλειά όλοι’’, είπε.

Σχετικά με τις φήμες που ήθελαν τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη να περνούν κρίση στο γάμο τους, η Φαίη ανέφερε: “Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι και όλα τα ζευγάρια να είναι ευτυχισμένα, και να είναι καλά. Από εκεί και πέρα και για αλλά ζευγάρια δεν είναι κακό, δεν είναι κακό να περνάς μια δύσκολη περίοδο. Επειδή, δηλαδή δουλεύεις στην τηλεόραση δεν πρέπει να είναι πάντα όλα να είναι τέλεια στο σπίτι σου. Εντάξει δεν πρέπει να στεναχωριέται αυτό γράφτηκε θα ξεχαστεί κάποια στιγμή. Είναι μια χαρά και έχει ένα κούκλο γιο”.

Τέλος, μιλώντας για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό μεταξύ της εκπομπής της και το “Πρωινό ANT1” εξομολογήθηκε: “Δεν μου αρέσει να σχολιάζω το τι κάνουν οι άλλοι, γιατί και να σχολιάσω δεν αλλάζει κάτι. Το να σκεφτώ και να βασανιστώ για το τι κάνουν άλλοι, δεν το έκανα ποτέ. Και νομίζω ότι αυτό μου έχει βγει σε καλό και ασχολούμαι με τα δικά μου χωράφια. Για μένα το σωστό και φρόνιμο είναι ο καθένας να λειτουργεί έτσι μακάρι όλες οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά.”

Read More

And More